reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Asionek - jak już tak wskoczysz na najwyższe obroty, to mam stertę prasowania :-p
koleżanko za opiekę nad Remim oferuję pełną usługę prasowawczą :cool2:
Dla made.... :*
I dla lili.. :) :) :)

PSEUDOKOŁYSANKA

Na pierścieniach Saturna
przysiadł anioł znużony..

Znużony podróżą daleką..
daleką, przez czasu eony..

Usiadł i zaczął płakać.
Płakać, na los swój anieli..

Anioł, co duszę ma czarną..
Czemu przez wieczność jest w bieli..??

A niechby diabli to wzięli.. !! ;))

A.R.
szanowna koleżanko Kocurrek oddaję hołd i chylę czółko!! :sorry: piękne! Człowiek nie wie, że po drugiej stronie siedzi taka wrażliwa osoba :sorry:
koleżanka Made tworzy sztukę użytkową:rolleyes:, Libby robótki ręczne:happy:, Mary jest znawczynią języka norweskiego :yes:, Paulina nasza bizneswoman:cool2:, Rurreczka wykwalifikowana kadra przedszkolna:tak:, Jos jedyna w swoim rodzaju zakupoholiczka :-p, Karola kobieta o rozległych kontaktach potrafiąca wszystko załatwić :cool2:, Sol gotycka księżniczka Komputerolandii, Pok głos rozsądku i sprowadzacz na planetę Ziemia :sorry:, Asionek żaden zabieg kosmetyczny nie kryje przed nią tajemnic :-p, Wiolka opiekunka domowego ogniska :tak:, Lilucudowna i troskliwa mama, Zizi , Ajas przyszłe mamy :tak: GANG BB :rofl2:

made hehehe no kocur to jest jakby taka Szymborska, której ktoś poskąpił geniuszu :-p

I boogie - co niezliczone ma wprost zasługi !!
:rofl2:

Ostatnia edycja:
Smutno mi :(
Asionek - jak już tak wskoczysz na najwyższe obroty, to mam stertę prasowania :-p

taaa ja samam ma swoja sterte i jeszcze pralke cala Nata rzeczy musze machnac :)

mi tez jest megaaa smutno :( a ty na miejscu jestes i to tak blosko to juz wogole pewnie przezywasz :( ehhh juz by nie pokazywali chociaz zdjec malej co chwila :(

k

szanowna koleżanko Kocurrek oddaję hołd i chylę czółko!! :sorry: piękne! Człowiek nie wie, że po drugiej stronie siedzi taka wrażliwa osoba :sorry:
koleżanka Made tworzy sztukę użytkową:rolleyes:, Libby robótki ręczne:happy:, Mary jest znawczynią języka norweskiego :yes:, Paulina nasza bizneswoman:cool2:, Rurreczka wykwalifikowana kadra przedszkolna:tak:, Jos jedyna w swoim rodzaju zakupoholiczka :-p, Karola kobieta o rozległych kontaktach potrafiąca wszystko załatwić :cool2:, Sol gotycka księżniczka Komputerolandii, Pok głos rozsądku i sprowadzacz na planetę Ziemia :sorry:, Asionek żaden zabieg kosmetyczny nie kryje przed nią tajemnic :-p, Wiolka opiekunka domowego ogniska :tak:, Lilucudowna i troskliwa mama, Zizi , Ajas przyszłe mamy :tak: GANG BB :rofl2:

super to podsumowalas :))))

Kocurek pieknie !! masz talent :)))

made ano tak, zapomniałam dodać, że te stworki utworki to, poza mną (i dzisiaj Wami) widziały tylko dwie pary gałek światłoczułych :-p Więc, nie, nikt mi nie mówił, jesteś pierwsza :*

boogie już nie pacze - nie samym paczeniem człowiek żyje :-D A szkoda :eek:

poooooczek... !!!

Ostatnia edycja:
reklama
just - jasne - chociaż ogólnie mi się dzisiaj bardzo poprawił :laugh2: Nawet pazurki sobie pomalowałam - pierwszy raz od roku :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry