mademoiselle
Fanka BB :)
Nie wiem czy ktoś Ci już wspominał, ale czuć w Twojej twórczości wpływ Pani Szymborskiej )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
koleżanko za opiekę nad Remim oferuję pełną usługę prasowawcząAsionek - jak już tak wskoczysz na najwyższe obroty, to mam stertę prasowania
szanowna koleżanko Kocurrek oddaję hołd i chylę czółko!! piękne! Człowiek nie wie, że po drugiej stronie siedzi taka wrażliwa osobaDla made.... :*
I dla lili..
PSEUDOKOŁYSANKA
Na pierścieniach Saturna
przysiadł anioł znużony..
Znużony podróżą daleką..
daleką, przez czasu eony..
Usiadł i zaczął płakać.
Płakać, na los swój anieli..
Anioł, co duszę ma czarną..
Czemu przez wieczność jest w bieli..??
A niechby diabli to wzięli.. !! )
A.R.
Smutno mi
Asionek - jak już tak wskoczysz na najwyższe obroty, to mam stertę prasowania
k
szanowna koleżanko Kocurrek oddaję hołd i chylę czółko!! piękne! Człowiek nie wie, że po drugiej stronie siedzi taka wrażliwa osoba
koleżanka Made tworzy sztukę użytkową, Libby robótki ręczne, Mary jest znawczynią języka norweskiego , Paulina nasza bizneswoman, Rurreczka wykwalifikowana kadra przedszkolna, Jos jedyna w swoim rodzaju zakupoholiczka , Karola kobieta o rozległych kontaktach potrafiąca wszystko załatwić , Sol gotycka księżniczka Komputerolandii, Pok głos rozsądku i sprowadzacz na planetę Ziemia , Asionek żaden zabieg kosmetyczny nie kryje przed nią tajemnic , Wiolka opiekunka domowego ogniska , Lilucudowna i troskliwa mama, Zizi , Ajas przyszłe mamy GANG BB