reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam panie
SOL wspolczuje sytuacji, wcale sie nie dziwie ze masz juz wszystkiego dosc , u mnie to samo tyle ze ja mam narazie jedno chorujace dziecko.musisz sie trzymac , zacisnij zeby kochana.co teraz z Karola ? zmiana diety wystarczy?
Libby a co bedziemy interesy krecic?:-)
pok to swietnie ze bylas taka dzielna.
kocurku, made, just jak nocka ?
u nas pelna antykoncepcja, dziecko od kilku dnia spi z nami , a dzis juz nawet pomiedzy nami:-)
a co do swiatopogladu to ja tez raczej ufam ludziom i zawsze mam nadzieje ze jakos to bedzie ... przez to moj maz sie ze mnie smieje ze jestem niepoprawna optymistka...moze i jestem ale jestem z tego dumna bo moje zycie powoli schodek po schodku uklada sie tak jak ja tego chce... a to ze pokluce sie z mezem czy dziecko mi marudzi no coz kazdy ma prawo pomarudzic ale swiatopoglad pozostaje bez zmian:-)

reklama
Ooooj oj oj..!! alem zapomniała złożyć najszczersze GRATULACJE poczkowi !!! :rofl2::rofl2::rofl2:

wiolu a nie najgorzej :)))))))) tylko pobudka o 5.30 :-p

hej :)

ehh takie wiesci od rana :( liczylam jeszcze na to , ze moeze jednak mala zyje :( w glowie sie nie miesci normalnie potwory nie ludzie :wściekła/y:

Sol bedzie lepiej dacie rade ! trzymaj sie i nie zalamuj !:)))

a gdzie kawka ??:)))

ja do picia moge zaproponowac wode z cytryna:-)wczoraj trzy takie wypilam+ leki i dzis troche lepiej sie czuje

Wiola - na razie mam ją mierzyć co rano i dieta. Jak wyzdrowieje to obciążenie glukozą i jak wyjdzie źle to dieta i szpital. Ja sama jestem cukrzykiem ale w drugą stronę - jestem hipoglikemikiem. nie znam się na dietach więc się uczę od podstaw - kiedyś mnie tego uczyli ale już człowiek zapomniał przeliczników. Jak się okaże że to cukrzyca to najbliższy miesiąc spędzę w Warszawie bo w Kielcach jej leczyć nie chce bo tu konowały są a nie diabetolodzy :dry: Do tego ta temperatura - znowu. Mam dość :zawstydzona/y:

Sol zdrówka dla dziewczyn i wytrwałości dla Ciebie!

Just ach:-D miód ma moje serce z rana, wiesz co lubię!

Poczku przykro mi z powodu dolegliwości, niedlugo przejdzie :)

Made, Kocie na mnie popaczcie troche:-D

Wiola najważniejsze ze Iwusia zadowolona:-D jak uszka?

Zizi, Asionek, Libby, Paulina buziaki!

sol pytam co i jak bo ja w ogole nie mam pojecia o cukrzycy.miejmy tylko nadzieje ze szpital nie bedzie potrzebny, ze wystarczy dieta i ostatecznie jakies leki. trzymam kciuki za was.
a pogoda masakra u mnie za oknem jest -18 . a w domu 20 stopni bo mimo palenia 24h na dobe wiecej sie nagrzac nie da.

rurka a dziekuje uszka juz ok, dzis nawet jedziemy do chrzesnicy Lukasza na imieniny wiec mala w koncu z domu wyjdzie do dzieci.

a wlasnie gdzie lil i paulina?
zizi nie zamarzlas w pracy?

reklama
Niestety:-(a ciągle miałam nadzieję, że może jednak żyje... Ja nie mam słów na tą matkę, więc zamilknę:eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry