reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
co za produkcja ! :-)

dziękuję za nr :-)

Muszę Wam sie pochwalic ze młodemu wychodzi juz 4 ząbek ostatnia jedyneczka :-) . Zaczyna raczkowac i śmigac w chodziku ;-) :-)

reklama
jestem :)
jedna made, jedna made zauwazyla ze kogos brajuje do kawy :)))))))))))))))))))))

serwuje zbozowa!!!! komu, komu ???

udala nam sie drzemka, znaczy dzieciakom w tym samym czasie i mi. Chwilowo czuje sie lepiej ( mniej wiecej do jakiejsc 24hehe)
cos mialam pwoiedziec i zapomnialam...

carola : daj znac jak poczta polska plisss

just : super ze rojbry pospaly :)

kocie : jednak wzielam wozek, bo sie spocilam przy nosidle... kiurde jak ty to robisz ze zima dajesz rade nozki wlozyc w spiworku dol dziur?...? mi jedna weszla lekko wisiala normalnie, a druga juz tak tylko troche wystawala i normalnie sie wystarszylam ze mlodego na sile rozkraczylam i ze cos mu uszkodzilam !!!!!!!!!!!!! normalnie tak na sile ta noga od kolana w dol w bok wystawala... Boze chyba by plakal, co? jakbym mu cos popsula sie znaczy ...?

mloda : hej :) produkcja faktycznie niesamowita, ledwo nadrobilam :)

juz wiem !!!

pok : widze ze mdlosci zlapaly :) dolanczam do kocurka, zaczne wspolczuc jak bedziesz wymiotowac od 7 rano do 23-24, po kilka razy dziennie, po kazdym posilku, soku oraz... zwyklej wodzie :)
jak przez 2,5 m-ca zapomnisz co to znaczy zjesc cieply posilek ;)

made bo to nowe na polskim rynku raczej.. Ale np. całe nasze osiedle jest materiałami caparola robione... nie mieliśmy nawet o tym pojęcia, decydując się na to miejsce ;)) G pracuje dla nich od stycznia zeszłego roku, albo od lutego.... rozbudowuje sieć Color House.. :)

jos
no nareszcie jesteś!! :-)

Ja muszę szybko się wykąpać, mała niby śpi ;)))))))))

I po spaniu.... wzięłam ją do wózka, do łazienki wtoczyłam, włączyłam suszarkę, może pozwoli mi się umyć?? ;-)

Kocurek - teraz skojarzyłam, jak tego słonia zobaczyłam :-))) Człowiekowi nazwa wyparuje, ale Słoń - nigdy :-D)))
Jak się do stolycy wjeżdża, to stoi ten słoń :tak: tylko mu nieco kolory wyblakły hehe
Jak będą planować coś w okolicach Katowic i będą szukać personelu, to się jakby co, zapisuję na rozmowę :)

Jos - opowiadaj jak Poldeczkowe nóżki ;-) bo czytam, że jednak wózek :)))

Ostatnia edycja:
reklama
carola : dziex za szybka odp :) kamien z serca :)

kocurek : kap sie kap, ale plis doczytaj pozniej moj wczesniejszy post o nosidle i powiedzjak ty robisz ze oli nog jeszcze nie wyrwalas w zimowych okryciach :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry