- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Libby pokaż Stefana, ja go nie widziłam nigdy :-( mam nadzieję, że Maciusiowi się polepszy, i to nie wina zwierzaka;-)
Just, Młoda gratulacje ząbków:-)
Jos nic się nie martw, wszystko jest dobrze;-)
Made intuicja Cię kochana zawiodła Kocurek dobrze obstawiała, moje dziecię się odwróciło idealnie dzisiaj i siurka ani śladu, achhhh będzie dziewczynka z tej radości kupiłam sobie lody toffi z orzechami zajadam!
Trochę mi się szyjka skróciła, ale tragedii jeszcze nie ma. Będziemy kontrolować. Za 2 tyg mam w szpitalu 3d:-)
Maż oczywiście nie zdarzył i jestem na niego zła, dzisiaj sam sobie robi kanapki do pracy!!!
Just, Młoda gratulacje ząbków:-)
Jos nic się nie martw, wszystko jest dobrze;-)
Made intuicja Cię kochana zawiodła Kocurek dobrze obstawiała, moje dziecię się odwróciło idealnie dzisiaj i siurka ani śladu, achhhh będzie dziewczynka z tej radości kupiłam sobie lody toffi z orzechami zajadam!
Trochę mi się szyjka skróciła, ale tragedii jeszcze nie ma. Będziemy kontrolować. Za 2 tyg mam w szpitalu 3d:-)
Maż oczywiście nie zdarzył i jestem na niego zła, dzisiaj sam sobie robi kanapki do pracy!!!
Czarny Kocur
Made by Made :*
asiek super! oby tak dalej
rureczka :-):-):-):-):-):-):-):-)
A Stefan to pięęęęękny jest
rureczka :-):-):-):-):-):-):-):-)
A Stefan to pięęęęękny jest
Ostatnia edycja:
mademoiselle
Fanka BB :)
rureczka - to nie intuicja, a czysty zysk! :-)))) Myślałam, że się trochę pozbędę tych fatałaszków
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Rureczko gratuluję ! :-)
reklama
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Rurka no to dołączy do naszego grona kolejna kobietka pięknej płci nigdy za wiele
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: