reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocie : bardzo podobne do mojego to nosidlo, ten sam system... jutro bedzie proba nr 2 :)

zbozowka sie skonczyla... :(
jakos mi sucho tak same precelki szamac...

reklama
wrocilam od gina po bakterii w moczu ani sladu uff takze on jest zadowolony i ja takze nastepna wizyta za 2-3tyg moze juz sie dowiem co tam w brzuszku sie chowa :)

Libby pokaż Stefana, ja go nie widziłam nigdy :-( mam nadzieję, że Maciusiowi się polepszy, i to nie wina zwierzaka;-)

Just, Młoda gratulacje ząbków:-)

Jos nic się nie martw, wszystko jest dobrze;-)

Made intuicja Cię kochana zawiodła:-D Kocurek dobrze obstawiała, moje dziecię się odwróciło idealnie dzisiaj i siurka ani śladu, achhhh będzie dziewczynka:-D:-D:-D:-D z tej radości kupiłam sobie lody toffi z orzechami zajadam!

Trochę mi się szyjka skróciła, ale tragedii jeszcze nie ma. Będziemy kontrolować. Za 2 tyg mam w szpitalu 3d:-)
Maż oczywiście nie zdarzył i jestem na niego zła, dzisiaj sam sobie robi kanapki do pracy!!!

asiek super! oby tak dalej:tak:

rureczka :-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D
A Stefan to pięęęęękny jest :szok:

Ostatnia edycja:
rureczka - to nie intuicja, a czysty zysk! :-)))) Myślałam, że się trochę pozbędę tych fatałaszków :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry