reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Też tak robiłam:)
Sol Kochana wybacz,piszę Ci PW a i ciasto robię i znajomy ma doła,piekarnik się jara itd....Zaraz dopiszę i wyślę****

kcourek : ja wkladalam poldka na stojaco... tyle ze to bylo juz w lutym i bylo cieplej duzo, bez spiworka... no ale na lezaco czy stojaco to u mnie jakby ten pas miedzy nogami za szeroki i ta druga nozka jakos mocno w bok wystawala, jak taki krotki kikut... serio sie wystraszylam...

carola : dziekuje :zawstydzona/y::-)

made ​cholera, w katowicach chyba parę miesięcy temu już otworzyli...

hhmmmm.. jos może ja mam mniejsze nosidło po prostu... :confused: albo większą kruszynę :-D

kocurek : wieksza krusyzne to na pewno... tylko myslalam z ejuz od poczatku nosilas w takim samym typie nosidla... no nic jutro bede robic drugie podejscie :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry