reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
co za produkcja ! :-)

dziękuję za nr :-)

Muszę Wam sie pochwalic ze młodemu wychodzi juz 4 ząbek ostatnia jedyneczka :-) . Zaczyna raczkowac i śmigac w chodziku ;-) :-)

reklama
jestem :)
jedna made, jedna made zauwazyla ze kogos brajuje do kawy :)))))))))))))))))))))

serwuje zbozowa!!!! komu, komu ???

udala nam sie drzemka, znaczy dzieciakom w tym samym czasie i mi. Chwilowo czuje sie lepiej ( mniej wiecej do jakiejsc 24hehe)
cos mialam pwoiedziec i zapomnialam...

carola : daj znac jak poczta polska plisss

just : super ze rojbry pospaly :)

kocie : jednak wzielam wozek, bo sie spocilam przy nosidle... kiurde jak ty to robisz ze zima dajesz rade nozki wlozyc w spiworku dol dziur?...? mi jedna weszla lekko wisiala normalnie, a druga juz tak tylko troche wystawala i normalnie sie wystarszylam ze mlodego na sile rozkraczylam i ze cos mu uszkodzilam !!!!!!!!!!!!! normalnie tak na sile ta noga od kolana w dol w bok wystawala... Boze chyba by plakal, co? jakbym mu cos popsula sie znaczy ...?

mloda : hej :) produkcja faktycznie niesamowita, ledwo nadrobilam :)

juz wiem !!!

pok : widze ze mdlosci zlapaly :) dolanczam do kocurka, zaczne wspolczuc jak bedziesz wymiotowac od 7 rano do 23-24, po kilka razy dziennie, po kazdym posilku, soku oraz... zwyklej wodzie :)
jak przez 2,5 m-ca zapomnisz co to znaczy zjesc cieply posilek ;)

made bo to nowe na polskim rynku raczej.. Ale np. całe nasze osiedle jest materiałami caparola robione... nie mieliśmy nawet o tym pojęcia, decydując się na to miejsce ;)) G pracuje dla nich od stycznia zeszłego roku, albo od lutego.... rozbudowuje sieć Color House.. :)

jos
no nareszcie jesteś!! :-)

Ja muszę szybko się wykąpać, mała niby śpi ;)))))))))

I po spaniu.... wzięłam ją do wózka, do łazienki wtoczyłam, włączyłam suszarkę, może pozwoli mi się umyć?? ;-)

Kocurek - teraz skojarzyłam, jak tego słonia zobaczyłam :-))) Człowiekowi nazwa wyparuje, ale Słoń - nigdy :-D)))
Jak się do stolycy wjeżdża, to stoi ten słoń :tak: tylko mu nieco kolory wyblakły hehe
Jak będą planować coś w okolicach Katowic i będą szukać personelu, to się jakby co, zapisuję na rozmowę :)

Jos - opowiadaj jak Poldeczkowe nóżki ;-) bo czytam, że jednak wózek :)))

Ostatnia edycja:
reklama
carola : dziex za szybka odp :) kamien z serca :)

kocurek : kap sie kap, ale plis doczytaj pozniej moj wczesniejszy post o nosidle i powiedzjak ty robisz ze oli nog jeszcze nie wyrwalas w zimowych okryciach :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry