reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocur-to ja już rozumiem o co chodziło Karoli z tym wózkiem-ja chcę czerwony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mary a jak mała się zachowuje po takim ulewaniu-chcę jeśc czy nie?może wam rzeczywiście się przyda to specjalne mleko na ulewanie? mi się wydaje że raczej nie alergia-alergię byś miała w pieluszce (brzydka kupka ze śluzem) i wysypaną buźkę małej( ale tak mi się wydaję)

Boogie-Remik śliczności i jak widzę dla niego wszystko oki (ma tak kciuk do góry)

reklama
Dzień dobry tylko dziś - gdzie się podział jakiś dodatkowy czas???

Paulinka gratuluję 3 kg mniej! SUPER!!!!!!!!! Masz taką ostrą dietę czy co robisz?

Dzięki Lil-gdybym miała rzeczywiście ostrą dietę to już dawno bym wróciła do wagi sprzed ciąży:-D, czasami brak mi bata na siebie:-D
ogólnie STARAM SIĘ ograniczac sobie słodycze-bardziej sobie pozwalam w weekendy, nie jem po 18 i cwiczę 6 weidera-choc bywa czasami ciężko bo jestem zmęczona ostatnio+ mam dwójkę szalonych maluchów:-D

dobra idę mężastemu obiad odgrzac a potem mykamy do szwagierki na kawę-tylko muszę pamiętac by ją wziąsc ze sobą;), będę może wieczorkiem-buziaki

Ostatnia edycja:
Paulinka jesteś dla mnie wzorem :-) Nie zadręczasz się dietą a są efekty :-)

U mnie dziś dwójka płaczących, więc dziś nie dam rady więcej naskrobać. Szkoda..

Jestem,nawet się podniosłam,robię pranie,zaraz mienię pościel i wykapię się...nie pachnie miło po 2 dniach potów...:(:no:

Lil-mój bożżże wzorem?;) gdzieżby tam ;) ja próbuje tylko walczyc ze swoimi słabościami a że jestem znak zodiaku panna-to mam perfekcjonizm we krwi-czasami mnie to dobija...
mi jest dosyc ciężko bo ja uuuwielbiam jeśc;)

Karola-zdrówka

Jeju, wybaczcie, ze mnie nie ma, ale byłam z Mią na IP - wymiotowała nam wszystko od 13.00... :-:)-:)-( Na IP zero pomocy, bo tu takie podejście, ze wszystko u maluszków normalne!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tyle tylko, ze zrobili jej testy krwi i poradzili, by dawać mniej mleka a częściej! Cholera, na to sama wpadłam!!! :no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kupiliśmy po drodze inne mleko, łagodniejsze i polecane przy takich problemach jak ma Mia. Dostała 60 ml o 19 i na szczęście nie zwymiotowała. Mleko produkują w Szwecji, ale na szczęście jest dostępne u nas!

images

Poza tym z rozpędu kupiłam też NAN H.R. i Hipp, ale w aptece dowiedziałam się, ze ten Semper będzie najlepszy. Próbujemy... Jeju, tak mi szkoda mojego skarbeczka, już sama nie wiem, jak jej pomóc... Serducho pęka... :-:)-:)-(

reklama
Mary strasznie współczuję:((((
Trzymam &&&& aby mleczko było ok i żeby maleńka lepiej się poczuła.
P.S. Piękna jest!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry