reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
I dobrze,że nie zaakceptowałaś:)
Jakby facet na mnie rękę podniósł...ehhh...dużo miejsca pod lasem mam....Ubiłabym!
Kocie jesteś super dzielna babka!!!! Kłaniam się normalnie...moja matka nie potrafiła odejść...

reklama
paulina No zrobię mu te kanapki kiedyś.. zrobię :tak: Zasłużył sobie :-DW zamian za etat gospodyni dostałam domek z tarasem :cool2: i wózek, którego zazdrości mi nawet carolinee ;)))))))))))))))))))) (Sorry kochana za przypomnienie ;*)
A mój mąż był tylko romantycznym, nieoperatywnym dupkiem, ale gdyby nie moja miłość do niego, to nie miałabym ukochanego syna darmozjada :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Jos będzie miło, że o niej pamiętamy :-):-):-) Na pewno jest okrutnie zajęta maleństwem.. Czekamy na WAS !!

Dziękuję carolinee :*** 10 lat spraw sądowych i depresji ale opłacało się... :)

kocurku no to juz chyba lepsze te kanapki:-)ja mam troskliwego meza, ale za pranie sprzatanie sie nie bierze, chyba ze tak jak wczoraj go poprosilam bo goscie mieli przyjechac a wszystko w proszku... a co do gotowania raz mi obiad ugotowal, no i w niedziele zawsze on sniadanie robi.

paulina ogolnie co mysle ze mdlosci juz przeszly to zaraz wracaja spowrotem( ale jest lepiej). co do brzucha to jest juz dosc pokazny, ja z nadwaga zaczynalam i sporym brzuchem. teraz w koncu przestal byc tluszczykowy tylko a robi sie taki twardy-ciazowy
co u was? jak dzieciaczki?

Hello!

No i noc cudu u nas znów!!! :-):-):-):-) Mia znów przespała calutką noc bez płaczu - tylko trochę płaczu wczoraj wieczorem było plus hafcik na tatusia! :-D:-D Mała spała od 23 do 8.30, a przerwy na papu były o 1.30, 4.30 i 6.30. Wczoraj wykluczyłam marchwianke i zaczęłam podawać kilka kropel Espumisanu doustnie przed butelką. Nie każdą, ale większością. Może ciut pomogło??? :confused::zawstydzona/y: Nie czaję, co się stało, ale cieszę się, że spała!!!
:happy2::happy2::happy2::tak::tak::tak:

Łapię kawusię i może uda nam się dziś wybrać na ważenie - pogoda lepsza!
Komu kawki?

imageskm.jpg

Hej Mary:)
No widzisz,może powoli się wszystko unormuje &&&&
Kocie,zasługujesz na ten taras i WÓZEK:) Na wszystko co najlepsze zasługujesz:)

Każdy mężczyzna ma swoje wady i zalety,najważniejsze,że my wiemy co który posiada i że potrafimy to docenić:)

cieszę się Mary razem z tobą;) może ta marchwianka była za mocna na tak malusi brzusio- a hafty na tatusia...moje dzieci na mnie nie za często ale na mojego M. dośc często więc się śmiejemy że nie podobają się im jego koszulki;)

Wiolka a nawet dobrze z dzieciaczkami:Daniel łobuzuje, Maja dosypia-w ciagu dnia dużo się śmieje i 'gada'-jezzzzu jak ona czasem nadaje-muszę wam ją nagrac;) no i paluchy cały dzień w buziaczku, żel na dziąsełka ciągle w ruchu, kiepsko trochę jada mleko z butli, ale że jest już większa więc dajemy jej trochę kaszki czy zupki łyżeczką...

Kocie a napisz jaki masz wózek-bo ja nie wiem....:-(

Paula,jak Kocur opisze tu Swój wózek to spazmów dostanę z zazdrości:-D

Dzisiaj na Limango.pl (wyprzedaże) są wózki Hauck -50%...foteliki samochodowe i inne cuda też...Niestety nie dla mnie:(

Paulinka - haha, coś w tym jest! :-D:-D Ale niech zazna trochę bycia tatą! :tak::tak::-D

Carolineee - dzięki, mam nadzieję! ;-)A co do tego o facetach, to świetnie powiedziane! :tak::tak:

Wiola - super, że lepiej z samopoczuciem!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry