reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocur-to ja już rozumiem o co chodziło Karoli z tym wózkiem-ja chcę czerwony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mary a jak mała się zachowuje po takim ulewaniu-chcę jeśc czy nie?może wam rzeczywiście się przyda to specjalne mleko na ulewanie? mi się wydaje że raczej nie alergia-alergię byś miała w pieluszce (brzydka kupka ze śluzem) i wysypaną buźkę małej( ale tak mi się wydaję)

Boogie-Remik śliczności i jak widzę dla niego wszystko oki (ma tak kciuk do góry)

reklama
Dzień dobry tylko dziś - gdzie się podział jakiś dodatkowy czas???

Paulinka gratuluję 3 kg mniej! SUPER!!!!!!!!! Masz taką ostrą dietę czy co robisz?

Dzięki Lil-gdybym miała rzeczywiście ostrą dietę to już dawno bym wróciła do wagi sprzed ciąży:-D, czasami brak mi bata na siebie:-D
ogólnie STARAM SIĘ ograniczac sobie słodycze-bardziej sobie pozwalam w weekendy, nie jem po 18 i cwiczę 6 weidera-choc bywa czasami ciężko bo jestem zmęczona ostatnio+ mam dwójkę szalonych maluchów:-D

dobra idę mężastemu obiad odgrzac a potem mykamy do szwagierki na kawę-tylko muszę pamiętac by ją wziąsc ze sobą;), będę może wieczorkiem-buziaki

Ostatnia edycja:
Paulinka jesteś dla mnie wzorem :-) Nie zadręczasz się dietą a są efekty :-)

U mnie dziś dwójka płaczących, więc dziś nie dam rady więcej naskrobać. Szkoda..

Jestem,nawet się podniosłam,robię pranie,zaraz mienię pościel i wykapię się...nie pachnie miło po 2 dniach potów...:(:no:

Lil-mój bożżże wzorem?;) gdzieżby tam ;) ja próbuje tylko walczyc ze swoimi słabościami a że jestem znak zodiaku panna-to mam perfekcjonizm we krwi-czasami mnie to dobija...
mi jest dosyc ciężko bo ja uuuwielbiam jeśc;)

Karola-zdrówka

Jeju, wybaczcie, ze mnie nie ma, ale byłam z Mią na IP - wymiotowała nam wszystko od 13.00... :-:)-:)-( Na IP zero pomocy, bo tu takie podejście, ze wszystko u maluszków normalne!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tyle tylko, ze zrobili jej testy krwi i poradzili, by dawać mniej mleka a częściej! Cholera, na to sama wpadłam!!! :no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kupiliśmy po drodze inne mleko, łagodniejsze i polecane przy takich problemach jak ma Mia. Dostała 60 ml o 19 i na szczęście nie zwymiotowała. Mleko produkują w Szwecji, ale na szczęście jest dostępne u nas!

images

Poza tym z rozpędu kupiłam też NAN H.R. i Hipp, ale w aptece dowiedziałam się, ze ten Semper będzie najlepszy. Próbujemy... Jeju, tak mi szkoda mojego skarbeczka, już sama nie wiem, jak jej pomóc... Serducho pęka... :-:)-:)-(

reklama
Mary strasznie współczuję:((((
Trzymam &&&& aby mleczko było ok i żeby maleńka lepiej się poczuła.
P.S. Piękna jest!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry