reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem jestem:-)

troszke mnie meczyl brzuszek wczoraj stawiał sie kilkanaście razy:wściekła/y: ale dałam rade noc przespana

co do męża to ja mam chyba wyjątkowy okaz. Robi śniadanie mi i sobie jeszcze zanim wstane wieczorami jak wraca to sprząta i gotuje obiad na drugi dzień. Jest na prawde super.:-)

carola mówisz promocje na wózki? a coś godnego polecenia?

mary super ze Mia spała;) bedzie dobrze

wiola gratki egzaminu

kocurek paulina sol buziaki;)

Ewula - to super okaz z Twojego męża! :-) Ja też narzekać nie mogę. :happy2: M. pracuje naprawdę dużo, żeby nam było dobrze, a po pracy zajmuje się małą, a mi każe iść się położyć i wyspać. :happy2::happy2::happy2: Tak więc te kilka h snu mam dzięki niemu. Poza tym od początku wszystko robi przy niuni sam - przewija, karmi, gada do niej i już by się chciał bawić. :-D:-D A wczoraj dostałam od niego kalendarz adwentowy z prezencikami na każdy dzień grudnia (taka tutejsza tradycja :happy2::happy2::happy2:)!!! :happy2::happy2::happy2:

OK, zmykam sterylizować butelki i może wciągnę jakąś kanapkę. Dziś mam taki super humor dzięki temu, ze Mia tak ładnie spała!
:-):-)
Nie wiem, czy iść z nią na ważenie - brzuch mnie coś męczy i mam lekkiego stresa przed wyjściem z domku... :sorry: Ale pogoda taka ładna, tyle, że zimno... :sorry2:

BOOGIE !!!!! "CZY KTOŚ TĘSKNIŁ"..????????????????? :szok::szok::szok: A jak myślisz????????!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wózeczek taki paulinko - na str 4-7 :)))) http://www.bebecar.com/ficheiros/flash/PRIVE_EN_FR/catalogo.php
Modelka ma ze dwa metry chyba, bo w rzeczywistości wózek jest spory :))))

A Wy ciągle o tych swoich idealnych partnerach :sorry2: no nie gadam z Wami :-p Idę znaleźć swoje miejsce w kuchni :-D

Ostatnia edycja:
Jeju, Mia mi zwymiotowała całe mleko jakie wypiła, a może i więcej!!! :-:)-:)-:)-( Coś za dużo mi wymiotuje! Wczoraj, w nocy i teraz! :-:)-:)-( A miała 4 h przerwy między karmieniami teraz, więc na bank była głodna - mimo to straszne haftowanie!!! Czy to moze być oznaka alergii na mleko??? Dziewczyny, ile po wymiotach mam odczekać i dać jej nowe mleko? Bo pewnie nadl jest głodna, ale chyba tak od razu nie powinnam...

Just
- hejka, dawno Cię nie było. Jak synek?

Ewula dzięki, Remek rośnie jak szalony :tak: za kilka dni będzie miał pół roczku :szok: widzę, że i Ty z Maluszkiem się niedługo spotkasz :happy2:

Kocurrrrrku :-p:-D:-p:-D:sorry::zawstydzona/y: :*** a nagrodę za tęsknotę za Boogie nowa dostawa CUKRU :-D:-D:-D:-D

Remiś śliczny:) ***

Kurka,ja już męża chwalić nie będę...pochwaliłam i ci?Głoduję...
Zadzwoniłam po 13 a on mi mówi,że miał dużo pracy i nie mógł się urwać i że właśnie jedzie po obiad....
Wkurzyłam się,uniosłam i powiedziałam,że nic nie chcę.Zjadłam ostatnie 2 kromki chleba z samym serem.FOCH

reklama
mary - mi położna mówiła że po ulewaniu od razu a po wymiotach dać herbatkę czarną - skrajną lurę posłodzoną glukozą lub fruktozą i odczekać pół godzinki :tak: To może być alergia albo niedojrzałość układu pokarmowego. Spróbuj jej dawać częściej np. co godzinę ale mniej - może jej przejdzie :tak: A jak zacznie się poprawiać to powolutku zwiększaj odstępy czasu adekwatnie do zwiększania ilości jedzonka :tak:

just - hej kobito :-D

Cała reszto kobiet - miłego dnia na dzień dobry po południu :p

A my dzisiaj na spacerku byłyśmy z koleżanką i dzieciakami, dziewczynki mi się przewietrzyły a ja połaziłam póki pogoda jest bo od poniedziałku ma być załamanie pogody :dry: Odkurzyłam i ogarnęłam domek, M wróci wieczorem i jutro ma cały dzień w robocie. Niedziela to Mikołaj wcześniejszy więc jazda po rodzinie i odwiedziny rodziny a od poniedziałku młyn od nowa. Ale od 13 do 19 mąż ma urlop więc ... 15-17 Karola w szpitalu na zabiegu bo jednak będzie musiała posiedzieć bo będzie miała 3w1 usunięcie trzeciego migdała, podcięcie gardłowych i drenaż uszu - wszystko w narkozie. Ale mamy już anestezjologa załatwionego, lekarz który ją będzie operował to lekarz najlepszy w województwie w zakresie otolaryngologii a M będzie z małą cały czas na oddziale, nawet w nocy. Tak więc ... ehh - ten miesiąc będzie przerąbany finansowo i psychicznie. Karoli zabieg, samotne Święta, zapierdziel na maxa, Emilki urodziny i... zero kasy - jak uda nam się ten miesiąc przetrwać to będzie cud bo listopad był koszmarem a grudzień będzie gorszy. Święta o chlebie i wodzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-( Zaczynam mieć dość wszystkiego. Idę nie dołuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry