reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dżem dobry ;-)

młody nakarmiony i przebrany , i wywija nóżkami w łóżeczku ;-) a Ja postanowiłam się z Wami przywitać ;*

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , Sol , Maran , Kocurek , Asiek , Agapa , Pysia , JUst i reszta wspaniałych pozdrawiam i przysyłam WIeLKI BUZIAK DLA KAZDEJ OSOBNO ! ; *

reklama
dzien dobry.
maz wyslany do pracy a ja spac juz nie moge choc w nocy 3 razy do Iwy wstawalam.zmeczona jestem ale co z tego jak zasnac nie moge . a jak mam lezec w lozku i nie zasnac to dla mnie nie ma sensu.

mary bedzie dobrze. oby to mleko podpasowalo malej

Wioluś może jednak poleż troszkę - jakąś książkę poczytaj czy coś...buziak!

Mloda hej!

Mnie dziś w nocy brzuch jak na @ pobolewa - czyżby to już??

Mało mnie będzie w weekend, bo mam dwie imprezy urodzinowe i jedną imieninową.

lil przewaznie @ pojawia sie nie w pore, mam nadzieje ze to jeszcze nie @ i da ci jeszcze troche odpoczac od siebie
milego wekendu i dobrej zabawy

Hej Laski.
Ja też ledwo żyję,ostatnie noce mamy akcję cieczka...pies ściąga majty i brudzi a dzisiaj była akcja kupa...miała 2 pary majtek i ich nie ściągnęła ani nas nie obudziła,zrobiła kupę....musiałam sprzątać bo część jej wylazła i kąpać ją o 6 rano...Mam dosyć,niech ten koszmar się skończy...
Jeszcze walczę znowu 2 dzień z budowlańcami,moja przygłupia szwagierka się buduję i na czas budowy użyczyliśmy jej drogi,zero szacunku,zostawiają bramę otwartą na oścież...a ja mam kurka psy,w tym jednego z rasy groźnej a drugiego z cieczką...
Od poniedziałku będę zamykać bramę na kłódkę,w ogóle nie wjadą,jak chcą być złośliwi to powodzenia....

Cześć!

Jeju, jestem w szoku! Mia przespała nam 2. noc z rzędu bez płaczu, od 23 do 10!!! :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-):-):-):happy2::happy2::happy2: Spodziewałam się płaczu, bo taki dzień miała, bidulka nasza... Ale spała ślicznie jak aniołek, budziła się na karmienie o 2.30, 5.30, 7.30 i 9.30. :blink::blink::blink: Nie ulewało jej się, nie wymiotowała!!! Odpukać w niemalowane!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jeju, oby jej to nowe mleko pomogło...

Paulina, Carolineee, Wiola - dzięki!!!

Rurka, Lil, Kocurek, Młodamamusia, Just i wszystkie babki - miłego dnia!

mary - gratki przespanej nocy :tak:

Emi mi kolejną noc spała od 23 do 8 rano bez pobudki i bez mleka na noc - kolację zjadła o 20 i później do 8 rano nic - na mleko się chyba obraziła, tak jak Karola w tym wieku i chyba zostałam z kilkoma puszkami mleka bo przecież jej nie zmuszę do picia. Teraz sobie śpi po śniadaniu. W sumie jest ok bo mam noc spokojną tylko martwię się czy za mało nie je, spadła mi z wagi przez tą biegunkę a dzisiaj znowu woda zamiast kupki :zawstydzona/y: Je normalnie, dużo pije, może to te francowate zęby ją tak męczą :sorry:

reklama
Zaczarowałam dziecko.... :blink::blink: Wczoraj spało w dzień i dziś śpi... ale ciiiiiiiii..... nie chcę uprzedzać faktów, jeśli te dwa epizody mają stać się faktem codziennym ;)))))) Jeśli jutro też będzie spała, to pochwalę się co zrobiłam :tak: Tymczasem POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE I MIŁEGO WEEKENDU :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry