- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paulina.pro
Fanka BB :)
dobra ja też już na oczy nie widzę więc grzecznie mówie dobranoc,papa
E
EEnil
Gość
Jestem,
CLO nie działa na mnie,pęcherzyki nie urosły,nie ma szans(((
Mam przyjść w poniedziałek rano i doktorro będzie myślał,ale minę miał nie tęgą...
Jeszcze w poczekalni koleżanka była,do porodu ją wysyłali
Wyć mi się chce.:-(
CLO nie działa na mnie,pęcherzyki nie urosły,nie ma szans(((
Mam przyjść w poniedziałek rano i doktorro będzie myślał,ale minę miał nie tęgą...
Jeszcze w poczekalni koleżanka była,do porodu ją wysyłali
Wyć mi się chce.:-(
Czarny Kocur
Made by Made :*
Dzień dobry :-)
Drugi dzień bez słodości Kto jest ze mną ?????
carola Nie poddawaj się Buziak!!
Mała nie śpi od 4 nad ranem.... eeeeeehhhh... W nocy pobudka na cycanie co godzinę, wczoraj caaaaaaaały dzień nie spala aż do 22 i myslałam, że w nocy mi da odpocząć, ale gdzie tam!! O 5 rano G. jechał do Wawy, a ja już z mopem latałam i z małą w nosidełku, o 6 robiłam śniadanie dla syna, od 6.30 był płacz do 7, potem jakoś herbatką koperkową się udobruchała ))) No nic.. ale chwilę leży w łóżeczku ze smokiem, więc ja przesunę sześć pudeł o parę metrów ;-)
Ratuje mnie tylko cappuccino
Drugi dzień bez słodości Kto jest ze mną ?????
carola Nie poddawaj się Buziak!!
Mała nie śpi od 4 nad ranem.... eeeeeehhhh... W nocy pobudka na cycanie co godzinę, wczoraj caaaaaaaały dzień nie spala aż do 22 i myslałam, że w nocy mi da odpocząć, ale gdzie tam!! O 5 rano G. jechał do Wawy, a ja już z mopem latałam i z małą w nosidełku, o 6 robiłam śniadanie dla syna, od 6.30 był płacz do 7, potem jakoś herbatką koperkową się udobruchała ))) No nic.. ale chwilę leży w łóżeczku ze smokiem, więc ja przesunę sześć pudeł o parę metrów ;-)
Ratuje mnie tylko cappuccino
Ostatnia edycja:
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
dobry ;-))))
wyspana :-) .
kocurku ja wlaśnie zjadłam LENTILKI ;-) ( nie wiem jak to sie pisze ) ;-)))))
Oleńce to minie . Zobaczysz ;*
wyspana :-) .
kocurku ja wlaśnie zjadłam LENTILKI ;-) ( nie wiem jak to sie pisze ) ;-)))))
Oleńce to minie . Zobaczysz ;*
Czarny Kocur
eehhhh mloda Ty chudzielec jesteś, to Ci wolno Ja miałam tyle lat co Ty jak urodziłam Kamila i bez diety po porodzie raz dwa byłam laska Musisz sobie życie osładzać A jak tam dziś się czujesz, jak nastrój....?
Zasnęła.!!! Aż muszę Wam pokazać :-) Smok wypadł i leży przy lewym policzku. Boję się go ruszać
Zasnęła.!!! Aż muszę Wam pokazać :-) Smok wypadł i leży przy lewym policzku. Boję się go ruszać
Ostatnia edycja:
lil_maja
Hej Laski!
Kocurku kochana ściskam i trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się unormowało...a pijesz meliskę? Może jak Oleńka troszkę meliski z mleczkiem wypije to się troszkę uspokoi??? Polecam też czopki VIBURCOL - homeopatyczne. No i dużo świeżego powietrza!
Mloda witaj :-) Smacznego!
WIOLA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
U nas szczepienie oki wczoraj, mieliśmy to standardowe i wzięłam jeszcze rotarix (ze względu na kontakt z wiecznie chorym Maciusiem) - serce mi nie pękło, choć niewiele brakowało :-) Ale Martynka zuch dziewczyna..Nawet jakieś zdjęcia porobiłam :-)
Jeśli chodzi o dietę to mi na razie kilogramy też coś wolno lecą...
Kocurku śliczna śpiąca Oleńka! I jaka drobniutka! U nas mega klopsik - już ma ponad 5 kg!
Kocurku kochana ściskam i trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się unormowało...a pijesz meliskę? Może jak Oleńka troszkę meliski z mleczkiem wypije to się troszkę uspokoi??? Polecam też czopki VIBURCOL - homeopatyczne. No i dużo świeżego powietrza!
Mloda witaj :-) Smacznego!
WIOLA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
U nas szczepienie oki wczoraj, mieliśmy to standardowe i wzięłam jeszcze rotarix (ze względu na kontakt z wiecznie chorym Maciusiem) - serce mi nie pękło, choć niewiele brakowało :-) Ale Martynka zuch dziewczyna..Nawet jakieś zdjęcia porobiłam :-)
Jeśli chodzi o dietę to mi na razie kilogramy też coś wolno lecą...
Kocurku śliczna śpiąca Oleńka! I jaka drobniutka! U nas mega klopsik - już ma ponad 5 kg!
Ostatnia edycja:
Czarny Kocur
Pospała już.....
lil_maja
Kocurku a masz gg? Bo w gg radio jest taka stacja ODŁOSY NATURY - mam wrażenie, że Martynka troszkę się przy niej uspokaja - wczoraj to parę godzin leżała i słuchała - czasem sobie przysypiała...W szoku byłam - oczywiście wyjazd na szczepienie zepsuł cały efekt i mała potem do 22 nerwowa była - no ale dziś od rana też jadę z odgłosami natury...
reklama
Czarny Kocur
lili faktycznie klopsika wyhodowałaś i to na własnej produkcji tylko?? WOW Moja w sumie na buźce to okrąglutka jak księzyc w pełni (jak nie śpi) ale reszta ciałka taka raczej szczupła.. no i 2 tyg. temu ważyła coś koło 3900 ) Meliskę piję na potęgę, ale nic nie działa :-( Nawet kawę odstawiłam n prę dni w zeszłym tyg. i nic Muszę to chyb po prostu przeczekać.... A z odgłosów to moja przyzwyczajona do tvn24 z kompa (plus szum lapka - stary gruchot lepiej się sprawdza) - jak tego nie ma, to nie chce nawet na rękach być spokojna
kilka GODZIN słuchała Martynka ???????????
My po przewijaniu, czwartym od czwartej Co za metabolizm!!
kilka GODZIN słuchała Martynka ???????????
My po przewijaniu, czwartym od czwartej Co za metabolizm!!
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: