reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wlatuję życzyc dobrej nocki, sama się zaraz kładę, bo padam na twarz.
Śpijcie dobrze i do jutra!

reklama
Jestem,
CLO nie działa na mnie,pęcherzyki nie urosły,nie ma szans:((((
Mam przyjść w poniedziałek rano i doktorro będzie myślał,ale minę miał nie tęgą...
Jeszcze w poczekalni koleżanka była,do porodu ją wysyłali:(
Wyć mi się chce.:-(

Dzień dobry :-)
Drugi dzień bez słodości :-D Kto jest ze mną ?????

carola Nie poddawaj się :) :) :) Buziak!!

Mała nie śpi od 4 nad ranem.... eeeeeehhhh... W nocy pobudka na cycanie co godzinę, wczoraj caaaaaaaały dzień nie spala aż do 22 i myslałam, że w nocy mi da odpocząć, ale gdzie tam!! :-p O 5 rano G. jechał do Wawy, a ja już z mopem latałam i z małą w nosidełku, o 6 robiłam śniadanie dla syna, od 6.30 był płacz do 7, potem jakoś herbatką koperkową się udobruchała ;)))) No nic.. ale chwilę leży w łóżeczku ze smokiem, więc ja przesunę sześć pudeł o parę metrów ;-)

Ratuje mnie tylko cappuccino :sorry::sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
eehhhh mloda Ty chudzielec jesteś, to Ci wolno :-D Ja miałam tyle lat co Ty jak urodziłam Kamila i bez diety po porodzie raz dwa byłam laska :-p Musisz sobie życie osładzać :sorry: A jak tam dziś się czujesz, jak nastrój....?

Zasnęła.!!! :szok: Aż muszę Wam pokazać :-) Smok wypadł i leży przy lewym policzku. Boję się go ruszać :eek:

Ostatnia edycja:
Hej Laski!

Kocurku kochana ściskam i trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się unormowało...a pijesz meliskę? Może jak Oleńka troszkę meliski z mleczkiem wypije to się troszkę uspokoi??? Polecam też czopki VIBURCOL - homeopatyczne. No i dużo świeżego powietrza!

Mloda witaj :-) Smacznego!

WIOLA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

U nas szczepienie oki wczoraj, mieliśmy to standardowe i wzięłam jeszcze rotarix (ze względu na kontakt z wiecznie chorym Maciusiem) - serce mi nie pękło, choć niewiele brakowało :-) Ale Martynka zuch dziewczyna..Nawet jakieś zdjęcia porobiłam :-)

Jeśli chodzi o dietę to mi na razie kilogramy też coś wolno lecą...

Kocurku śliczna śpiąca Oleńka! I jaka drobniutka! U nas mega klopsik - już ma ponad 5 kg!

Ostatnia edycja:
Kocurku a masz gg? Bo w gg radio jest taka stacja ODŁOSY NATURY - mam wrażenie, że Martynka troszkę się przy niej uspokaja - wczoraj to parę godzin leżała i słuchała - czasem sobie przysypiała...W szoku byłam - oczywiście wyjazd na szczepienie zepsuł cały efekt i mała potem do 22 nerwowa była - no ale dziś od rana też jadę z odgłosami natury...

reklama
lili faktycznie klopsika wyhodowałaś :-D:-D:-D i to na własnej produkcji tylko?? WOW :szok: Moja w sumie na buźce to okrąglutka jak księzyc w pełni (jak nie śpi) ale reszta ciałka taka raczej szczupła.. no i 2 tyg. temu ważyła coś koło 3900 :)) Meliskę piję na potęgę, ale nic nie działa :-( Nawet kawę odstawiłam n prę dni w zeszłym tyg. i nic :sorry: Muszę to chyb po prostu przeczekać.... A z odgłosów to moja przyzwyczajona do tvn24 z kompa (plus szum lapka - stary gruchot lepiej się sprawdza) - jak tego nie ma, to nie chce nawet na rękach być spokojna :eek:

kilka GODZIN słuchała Martynka ??????????? :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

My po przewijaniu, czwartym od czwartej :eek: Co za metabolizm!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry