reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej wszystkim...
sorki ze tylko o sobie ale jestem znerwicowana, jutro rano egzamin. trzymajcie za mnie kciuki. bardzo mi zalezy na zdaniu a jakos wiary w to mi brakuje

Wiola kciuki zaciśnięte&

Dla wszystkich starających się o fasolkę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Dziękuję wszystkim, które o mnie pamiętają. Brak mi czasu, a pech nas nie opuszcza:wściekła/y::-(

reklama
E kurde nie bawię się!! Tak mało mam czasu teraz, żeby KAŻDEJ coś napisać... tworzyłam posta na raty po kilkanascie sekund przez kilka godzin, ale jestem na innym kompie i na innej przeglądarce, która coś do mnie ewidentnie ma, bo mi wcięła posta..... :-:)-:)-:)-(

wiola KCIUKAS :))))))))))))))) &!!!
carolinee ZDRÓWKA I UŚMIECHU PRZEZ CAŁE ŻYCIE DLA OLIWKI :))))))))))))))))))))))

mary trzymaj się na froncie!! Ja walczę z prawie nie śpiącym dzieckiem od początku 24/7 całkowicie SAMA !! Jakoś żyje, choć lekko nie jest ;))))) Dasz radę :tak: A fotka niuni cudna, widziałam :-)

Tak brzydkie słowa mi się cisną na usta, że pisać nie będę... Co Twoi rodzice na całą tą sytuacje??:wściekła/y:

Młoda-głowa do góry a tego idiotę to tylko w łeb głupi trzepnac(przepraszam wrażliwych)

ja właśnie oglądam program o cukierniach na TLC i się zaśliniłam:-D

reklama
A mnie znowu zatoka boli i pół szczęki :-( Chwilami nie wiem czy boli mnie zatoka czy ząb bo mi promieniuje i wędruje ten ból z zęba na zęba :wściekła/y: Zaczynam mieć dość!!!
Idę nie marudzę :zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry