reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fajnie, fajnie, chociaż mama to ma takie nerwy jak szczepi swoje wnuki, że szok......

Uciekam powoli....

Ostatnia edycja:
reklama
hej wszystkim...
sorki ze tylko o sobie ale jestem znerwicowana, jutro rano egzamin. trzymajcie za mnie kciuki. bardzo mi zalezy na zdaniu a jakos wiary w to mi brakuje

dobra ja to znów się napisałam...moje dziecko ma ekspresowe tempo spania;)

Wiolka special for you &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wiola - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

No i popłakała mi córcia dziś troszkę... :zawstydzona/y: A jak udało jej się puścić bączki, to przestawała... Generalnie budziła się co chwilę, jadła na raty i jakaś taka niespokojna... Ale rano pospała troszkę, tyle dobrze! Ufff, głowa mnie boli.

Wioluś &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Znaki drogowe w Toruniu mówią mi, że będzie super! Proszę smska po egzaminie! Będzie dobrze!

Wiola &&&&&&&&&&&&&& uda się, ja też się stresowałam, a za pierwszym razem sie udało:-D

Karola proszę bardzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dziewczyny jak ja sie strasznie boje

no wlasnie Carola, Ajas, Zizi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~oby i wam sie udalo

Wiola ja miałam taką biegunkę w dniu egzaminu, że się prawie spóźniłam, bo utknęłam w toalecie! Koniecznie rano melisa i coś czekoladowego! Nic innego na uspokojenie nie możesz...ja coś tam brałam pamiętam...

Lecę...

reklama
Wiola - &&&&& zaciśnięte :tak: Ja poszłam na swój egzamin z jedną myślą " Znowu mnie k***a obleją :dry: " I zdałam :-D To było drugie podejście :p

Moje dziewczyny się bawią u siebie w pokoju, M śpi w salonie a ja pilnuję dziewczyn i sobie na kompie siedzę przy żelkach :p Emi dalej ma biegunkę ale już dzisiaj normalnie zjadła i jest weselsza niż wczoraj kiedy wyglądała jak schorowane zoombie :dry: Byłam z Karolą dzisiaj na przedostatnim zastrzyku i u mojej babci bo miała dzisiaj urodziny. Zajrzałyśmy dosłownie na chwilkę z prezentem i obiecałam że przyjdziemy we trzy jak obie panny będą zdrowe wreszcie :tak: Emi ma właśnie imię po mojej ukochanej babci :tak: babcia dumna jak paw z obu moich córek - że ma takie wesołe i kochane prawnuczki :-D Z córki mojej siostry się tak nie cieszy ani z synów mojej siostry ciotecznej :p Moje są najwspanialsze :p :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Ogólnie powoli lepiej obie wyglądają i cieszy mnie to niezmiernie bo już mam dość miauczenia i marudzenia :no:

A no i dostałam info odnośnie tego łóżka z biurkiem dla Karoli - niestety nie ma możliwości odwrócenia tego co jest pod nim tak żeby biurko było od drugiej strony :dry: No i mam problem bo muszę mieć z tej drugiej strony żeby to miało ręce i nogi :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry