reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carola - uszy do góry :tak: Wiesz że negatywne myślenie tylko doła powoduje a nie pomaga w niczym? USZY KOBITO DO GÓRY :tak:

Spadam z dziewczynami do lekarza bo zapomniałam co miałam pisać...

reklama
Hejka!

Wlatuję życzyć miłego dzionka! U nas leje i wieje tak, ze głowy urywa, a ja mam iść z Mią na ważenie!!! :szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::no: Samej mi się nie chce wychodzić, a jeszcze ciągnąć ze sobą maluszka... :eek::no::baffled:
Mia nam przepłakała niemal całą noc!!! :szok::szok::szok: Zmieniłam jej smoczek w butelce, bo za bardzo jej się ulewało (po smoczki jeździł M. do Szwecji!!! :szok::zawstydzona/y:), to się wściekała, że za wolno leci mleczko!!! :eek::eek::eek: Jadła znów na raty, płakała okropnie i dość długo!... Jeju, już zgłupieliśmy do reszty i nie wiemy, o co chodzi... Musimy chyba przeczekać i tyle, a tymczasem jeszcze spróbuję Sab Simplex, który zamówiłam...

Miłego dnia!
Mia płacze, zmykam.

Dziękuję dziewczyny :* paulinka ... liluś pies to taki łagodny, durnowaty i nadpobudliwy dzieciak :-D jest przeszczęśliwy jak tylko udaje mu się mała liznąć i martwi się jak ona płacze :sorry: Ale wszystko jej zaabiera i oprócz lizania mógłby ją nadepnąć, także kładzenie małej na podłodze odpada, chyba ze w jej pokoiku - no ale nie mam maty i tak ;-) Ale mam mnóstwo zabawek, które mogę wieszać na karuzelce i pozytywek itp - wszystko dobre na 5 minut góra :-p

Najfajniej i najciekawiej jest zawsze jak mama nosi na rękach lub w nosidełku - główka kręci się jak radarek - taka ciekawa świata. I jak się tak naogląda i naslucha to chętnie zasypia na trochę, ale nie daj boże odłożyć do wóżka lub łóżeczka - MAMA MA CHODZIĆ !! Do upadłego :-D:-D:-D
Może chociaż schudnie...
:hmm:

Czy ktoś ma ochotę na zbożowe cappuccino?? :sorry:

Ostatnia edycja:
Kocurku - ja się piszę na kawusię zbożową :-D
Mary - A nie ma nietolerancji jakiejś? Bo to wyraźnie jest brzuszek z tego co piszesz. Dobrze by było jakby ją lekarz obejrzał i zlecił badania :tak: Mleko spróbuj zmienić na R - czyli gęstsze jak ulewa zwykłe. Albo niech lekarz jakieś poleci dla alergików. U mnie Karola jechała od początku na Nan HA a później na Nan R bo zwykłe jej nie odpowiadało. Dopiero po 6 miesiącu zdecydowała się wypić zwykłe.

U dziewczyn już ok, bez antybiotyków od teraz ale na wspomagaczach i miejmy nadzieje że szybko im to minie. Ja męczę się z zatoką - jak mi ją na dworze ochłodziło tak ból zębów wrócił. Jak się wkurzę to wyrwę te zęby połączone z zatoką :wściekła/y:Trudno - będę bezzębna ale i bez bólowa :p Ileż można żreć przeciwbólowych prochów?!!! Grrrr...

Fajnie - Emilii brakuje 4 tygodni i 2 dni do urodzin a Karoli 4 miesięcy i 2 dni :-D

sol rany trzymaj sie kobito.... :baffled: Okropne co wypisujesz cholewcia... Kawusię już zaparzam :tak:

mary Miłego! Pochwal się ile mała przybrała :)))) I oby reszta dnia bez płaczu....

A co to to mleczko R... hmmmm... może bym dla mojego ciągle marudzącego maleństwa zastosowała...

Ostatnia edycja:
Kocurku - mam dwa zęby takie że korzeń - jego wierzchołek wystaje do zatoki i choć są to zęby zatrute, martwe i wypełnione, to jak mam zawalone zatoki to mimo wszystko te zęby mnie bolą. Ból jest o tyle wkurzający że promieniuje na cała prawą stronę zębów i tych na górze i tych na dole. Żyć nie umierać psia mać!!! Ogólnie jest możliwość to załatać w zatoce i naszyć taką łatkę na te korzenie w zatoce ale to jest operacyjne i mi się nie uśmiecha. Tak więc zostało mi albo wyrwać i modlić się żeby się przetoka nie zrobiła między dziąsłem i zatoką i żeby w zatoce to ładnie zarosło, albo męczyć się z tym do usr... śmierci :confused2: Wybrałam póki co ostatnia opcję więc... cierp ciało jak żeś chciało :wściekła/y:

Idę wziąć procha i zadzwonić do kolegi żeby mi beherovki kupił na Słowacji jak będzie na tygodniu bo to chociaż jest ohydne to działa :baffled:

Kocurek - przełożyłam ważenie, bo pogoda taka, ze szok!!! Leje jak z cebra, a wieje tak, że hoho! :zawstydzona/y:

Sol - jeju, nie wiem... Wiesz, ja ją wezmę do lekarza, ale tu mówią, ze wszystko jest normalne! :wściekła/y::wściekła/y::no::no: Takie podejście i już - prędzej wpędzą rodziców w deprechę niż zlecą jakieś badania! No, ale ja mam lekarkę z głową na karku, może coś poradzi... :zawstydzona/y::zawstydzona/y: A póki co spróbuję podać jej NAN H.A., bo R u nas nie ma. Jest jeszcze Pro, ale nie wiem, czy w PL też takie jest i na co ono pomaga... :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry