reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carola - uszy do góry :tak: Wiesz że negatywne myślenie tylko doła powoduje a nie pomaga w niczym? USZY KOBITO DO GÓRY :tak:

Spadam z dziewczynami do lekarza bo zapomniałam co miałam pisać...

reklama
Hejka!

Wlatuję życzyć miłego dzionka! U nas leje i wieje tak, ze głowy urywa, a ja mam iść z Mią na ważenie!!! :szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::no: Samej mi się nie chce wychodzić, a jeszcze ciągnąć ze sobą maluszka... :eek::no::baffled:
Mia nam przepłakała niemal całą noc!!! :szok::szok::szok: Zmieniłam jej smoczek w butelce, bo za bardzo jej się ulewało (po smoczki jeździł M. do Szwecji!!! :szok::zawstydzona/y:), to się wściekała, że za wolno leci mleczko!!! :eek::eek::eek: Jadła znów na raty, płakała okropnie i dość długo!... Jeju, już zgłupieliśmy do reszty i nie wiemy, o co chodzi... Musimy chyba przeczekać i tyle, a tymczasem jeszcze spróbuję Sab Simplex, który zamówiłam...

Miłego dnia!
Mia płacze, zmykam.

Dziękuję dziewczyny :* paulinka ... liluś pies to taki łagodny, durnowaty i nadpobudliwy dzieciak :-D jest przeszczęśliwy jak tylko udaje mu się mała liznąć i martwi się jak ona płacze :sorry: Ale wszystko jej zaabiera i oprócz lizania mógłby ją nadepnąć, także kładzenie małej na podłodze odpada, chyba ze w jej pokoiku - no ale nie mam maty i tak ;-) Ale mam mnóstwo zabawek, które mogę wieszać na karuzelce i pozytywek itp - wszystko dobre na 5 minut góra :-p

Najfajniej i najciekawiej jest zawsze jak mama nosi na rękach lub w nosidełku - główka kręci się jak radarek - taka ciekawa świata. I jak się tak naogląda i naslucha to chętnie zasypia na trochę, ale nie daj boże odłożyć do wóżka lub łóżeczka - MAMA MA CHODZIĆ !! Do upadłego :-D:-D:-D
Może chociaż schudnie...
:hmm:

Czy ktoś ma ochotę na zbożowe cappuccino?? :sorry:

Ostatnia edycja:
Kocurku - ja się piszę na kawusię zbożową :-D
Mary - A nie ma nietolerancji jakiejś? Bo to wyraźnie jest brzuszek z tego co piszesz. Dobrze by było jakby ją lekarz obejrzał i zlecił badania :tak: Mleko spróbuj zmienić na R - czyli gęstsze jak ulewa zwykłe. Albo niech lekarz jakieś poleci dla alergików. U mnie Karola jechała od początku na Nan HA a później na Nan R bo zwykłe jej nie odpowiadało. Dopiero po 6 miesiącu zdecydowała się wypić zwykłe.

U dziewczyn już ok, bez antybiotyków od teraz ale na wspomagaczach i miejmy nadzieje że szybko im to minie. Ja męczę się z zatoką - jak mi ją na dworze ochłodziło tak ból zębów wrócił. Jak się wkurzę to wyrwę te zęby połączone z zatoką :wściekła/y:Trudno - będę bezzębna ale i bez bólowa :p Ileż można żreć przeciwbólowych prochów?!!! Grrrr...

Fajnie - Emilii brakuje 4 tygodni i 2 dni do urodzin a Karoli 4 miesięcy i 2 dni :-D

sol rany trzymaj sie kobito.... :baffled: Okropne co wypisujesz cholewcia... Kawusię już zaparzam :tak:

mary Miłego! Pochwal się ile mała przybrała :)))) I oby reszta dnia bez płaczu....

A co to to mleczko R... hmmmm... może bym dla mojego ciągle marudzącego maleństwa zastosowała...

Ostatnia edycja:
Kocurku - mam dwa zęby takie że korzeń - jego wierzchołek wystaje do zatoki i choć są to zęby zatrute, martwe i wypełnione, to jak mam zawalone zatoki to mimo wszystko te zęby mnie bolą. Ból jest o tyle wkurzający że promieniuje na cała prawą stronę zębów i tych na górze i tych na dole. Żyć nie umierać psia mać!!! Ogólnie jest możliwość to załatać w zatoce i naszyć taką łatkę na te korzenie w zatoce ale to jest operacyjne i mi się nie uśmiecha. Tak więc zostało mi albo wyrwać i modlić się żeby się przetoka nie zrobiła między dziąsłem i zatoką i żeby w zatoce to ładnie zarosło, albo męczyć się z tym do usr... śmierci :confused2: Wybrałam póki co ostatnia opcję więc... cierp ciało jak żeś chciało :wściekła/y:

Idę wziąć procha i zadzwonić do kolegi żeby mi beherovki kupił na Słowacji jak będzie na tygodniu bo to chociaż jest ohydne to działa :baffled:

Kocurek - przełożyłam ważenie, bo pogoda taka, ze szok!!! Leje jak z cebra, a wieje tak, że hoho! :zawstydzona/y:

Sol - jeju, nie wiem... Wiesz, ja ją wezmę do lekarza, ale tu mówią, ze wszystko jest normalne! :wściekła/y::wściekła/y::no::no: Takie podejście i już - prędzej wpędzą rodziców w deprechę niż zlecą jakieś badania! No, ale ja mam lekarkę z głową na karku, może coś poradzi... :zawstydzona/y::zawstydzona/y: A póki co spróbuję podać jej NAN H.A., bo R u nas nie ma. Jest jeszcze Pro, ale nie wiem, czy w PL też takie jest i na co ono pomaga... :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry