reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wlatuję życzyc dobrej nocki, sama się zaraz kładę, bo padam na twarz.
Śpijcie dobrze i do jutra!

reklama
Jestem,
CLO nie działa na mnie,pęcherzyki nie urosły,nie ma szans:((((
Mam przyjść w poniedziałek rano i doktorro będzie myślał,ale minę miał nie tęgą...
Jeszcze w poczekalni koleżanka była,do porodu ją wysyłali:(
Wyć mi się chce.:-(

Dzień dobry :-)
Drugi dzień bez słodości :-D Kto jest ze mną ?????

carola Nie poddawaj się :) :) :) Buziak!!

Mała nie śpi od 4 nad ranem.... eeeeeehhhh... W nocy pobudka na cycanie co godzinę, wczoraj caaaaaaaały dzień nie spala aż do 22 i myslałam, że w nocy mi da odpocząć, ale gdzie tam!! :-p O 5 rano G. jechał do Wawy, a ja już z mopem latałam i z małą w nosidełku, o 6 robiłam śniadanie dla syna, od 6.30 był płacz do 7, potem jakoś herbatką koperkową się udobruchała ;)))) No nic.. ale chwilę leży w łóżeczku ze smokiem, więc ja przesunę sześć pudeł o parę metrów ;-)

Ratuje mnie tylko cappuccino :sorry::sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
eehhhh mloda Ty chudzielec jesteś, to Ci wolno :-D Ja miałam tyle lat co Ty jak urodziłam Kamila i bez diety po porodzie raz dwa byłam laska :-p Musisz sobie życie osładzać :sorry: A jak tam dziś się czujesz, jak nastrój....?

Zasnęła.!!! :szok: Aż muszę Wam pokazać :-) Smok wypadł i leży przy lewym policzku. Boję się go ruszać :eek:

Ostatnia edycja:
Hej Laski!

Kocurku kochana ściskam i trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się unormowało...a pijesz meliskę? Może jak Oleńka troszkę meliski z mleczkiem wypije to się troszkę uspokoi??? Polecam też czopki VIBURCOL - homeopatyczne. No i dużo świeżego powietrza!

Mloda witaj :-) Smacznego!

WIOLA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

U nas szczepienie oki wczoraj, mieliśmy to standardowe i wzięłam jeszcze rotarix (ze względu na kontakt z wiecznie chorym Maciusiem) - serce mi nie pękło, choć niewiele brakowało :-) Ale Martynka zuch dziewczyna..Nawet jakieś zdjęcia porobiłam :-)

Jeśli chodzi o dietę to mi na razie kilogramy też coś wolno lecą...

Kocurku śliczna śpiąca Oleńka! I jaka drobniutka! U nas mega klopsik - już ma ponad 5 kg!

Ostatnia edycja:
Kocurku a masz gg? Bo w gg radio jest taka stacja ODŁOSY NATURY - mam wrażenie, że Martynka troszkę się przy niej uspokaja - wczoraj to parę godzin leżała i słuchała - czasem sobie przysypiała...W szoku byłam - oczywiście wyjazd na szczepienie zepsuł cały efekt i mała potem do 22 nerwowa była - no ale dziś od rana też jadę z odgłosami natury...

reklama
lili faktycznie klopsika wyhodowałaś :-D:-D:-D i to na własnej produkcji tylko?? WOW :szok: Moja w sumie na buźce to okrąglutka jak księzyc w pełni (jak nie śpi) ale reszta ciałka taka raczej szczupła.. no i 2 tyg. temu ważyła coś koło 3900 :)) Meliskę piję na potęgę, ale nic nie działa :-( Nawet kawę odstawiłam n prę dni w zeszłym tyg. i nic :sorry: Muszę to chyb po prostu przeczekać.... A z odgłosów to moja przyzwyczajona do tvn24 z kompa (plus szum lapka - stary gruchot lepiej się sprawdza) - jak tego nie ma, to nie chce nawet na rękach być spokojna :eek:

kilka GODZIN słuchała Martynka ??????????? :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

My po przewijaniu, czwartym od czwartej :eek: Co za metabolizm!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry