reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej wszystkim...
sorki ze tylko o sobie ale jestem znerwicowana, jutro rano egzamin. trzymajcie za mnie kciuki. bardzo mi zalezy na zdaniu a jakos wiary w to mi brakuje

Wiola kciuki zaciśnięte&

Dla wszystkich starających się o fasolkę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Dziękuję wszystkim, które o mnie pamiętają. Brak mi czasu, a pech nas nie opuszcza:wściekła/y::-(

reklama
E kurde nie bawię się!! Tak mało mam czasu teraz, żeby KAŻDEJ coś napisać... tworzyłam posta na raty po kilkanascie sekund przez kilka godzin, ale jestem na innym kompie i na innej przeglądarce, która coś do mnie ewidentnie ma, bo mi wcięła posta..... :-:)-:)-:)-(

wiola KCIUKAS :))))))))))))))) &!!!
carolinee ZDRÓWKA I UŚMIECHU PRZEZ CAŁE ŻYCIE DLA OLIWKI :))))))))))))))))))))))

mary trzymaj się na froncie!! Ja walczę z prawie nie śpiącym dzieckiem od początku 24/7 całkowicie SAMA !! Jakoś żyje, choć lekko nie jest ;))))) Dasz radę :tak: A fotka niuni cudna, widziałam :-)

Tak brzydkie słowa mi się cisną na usta, że pisać nie będę... Co Twoi rodzice na całą tą sytuacje??:wściekła/y:

Młoda-głowa do góry a tego idiotę to tylko w łeb głupi trzepnac(przepraszam wrażliwych)

ja właśnie oglądam program o cukierniach na TLC i się zaśliniłam:-D

reklama
A mnie znowu zatoka boli i pół szczęki :-( Chwilami nie wiem czy boli mnie zatoka czy ząb bo mi promieniuje i wędruje ten ból z zęba na zęba :wściekła/y: Zaczynam mieć dość!!!
Idę nie marudzę :zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry