reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nooo,a narazie to Fluidki ~~ poproszę,bo coś nam się zafasolkowane ociągają....Ewa,Rurka,Wiola...????:tak:

Kobitki nic dziś nie czytałam - idę na 17 na szczepienie z małą i jestem cała 'nie powiem co' ze strachu - boję się, że jak będę patrzeć na cierpienie Martynki to mi serce pęknie. Trzymajcie kciuki, żebym wróciła w jednym kawałku.....

Paulinka, Oliwka dziękuję!!

Oliwka nie słyszałam o czymś takim - nie mam teraz tego w domu i nie mam jak iść do apteki...Na ratunek będę chyba u lekarza cycka wyciągać :-(

Oliwka czy Oliwka skończyła wczoraj 10 lat????????? SPÓŹNIONE CAŁUSKI URODZINOWE!!!!!!!!!!

przesyłam:-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tak,Oliwka nam się postarzała:)) Dziękuję:)

Polecam ten kremik,teraz jest bez recepty,zobacz Sobie w aptece i miej go na przyszłość pod ręką:)
Smarujesz,zaklejasz specjalnym plasterkiem i nie boli żaden zastrzyk:)))
Jedyne co musisz wiedzieć,to gdzie będą kłuć:)

Ewula ja też łapię fluidki - już mogę no nie? :-)

Oliwka
dzięki za radę! Spytam w aptece, bo w internecie znaleźć nie mogę..A co do miejsca kłucia to problemów nie ma, bo to zawsze moja mama szczepi.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry