reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nooo,a narazie to Fluidki ~~ poproszę,bo coś nam się zafasolkowane ociągają....Ewa,Rurka,Wiola...????:tak:

Kobitki nic dziś nie czytałam - idę na 17 na szczepienie z małą i jestem cała 'nie powiem co' ze strachu - boję się, że jak będę patrzeć na cierpienie Martynki to mi serce pęknie. Trzymajcie kciuki, żebym wróciła w jednym kawałku.....

Paulinka, Oliwka dziękuję!!

Oliwka nie słyszałam o czymś takim - nie mam teraz tego w domu i nie mam jak iść do apteki...Na ratunek będę chyba u lekarza cycka wyciągać :-(

Oliwka czy Oliwka skończyła wczoraj 10 lat????????? SPÓŹNIONE CAŁUSKI URODZINOWE!!!!!!!!!!

przesyłam:-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tak,Oliwka nam się postarzała:)) Dziękuję:)

Polecam ten kremik,teraz jest bez recepty,zobacz Sobie w aptece i miej go na przyszłość pod ręką:)
Smarujesz,zaklejasz specjalnym plasterkiem i nie boli żaden zastrzyk:)))
Jedyne co musisz wiedzieć,to gdzie będą kłuć:)

Ewula ja też łapię fluidki - już mogę no nie? :-)

Oliwka
dzięki za radę! Spytam w aptece, bo w internecie znaleźć nie mogę..A co do miejsca kłucia to problemów nie ma, bo to zawsze moja mama szczepi.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry