reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fajnie, fajnie, chociaż mama to ma takie nerwy jak szczepi swoje wnuki, że szok......

Uciekam powoli....

Ostatnia edycja:
reklama
hej wszystkim...
sorki ze tylko o sobie ale jestem znerwicowana, jutro rano egzamin. trzymajcie za mnie kciuki. bardzo mi zalezy na zdaniu a jakos wiary w to mi brakuje

dobra ja to znów się napisałam...moje dziecko ma ekspresowe tempo spania;)

Wiolka special for you &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wiola - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

No i popłakała mi córcia dziś troszkę... :zawstydzona/y: A jak udało jej się puścić bączki, to przestawała... Generalnie budziła się co chwilę, jadła na raty i jakaś taka niespokojna... Ale rano pospała troszkę, tyle dobrze! Ufff, głowa mnie boli.

Wioluś &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Znaki drogowe w Toruniu mówią mi, że będzie super! Proszę smska po egzaminie! Będzie dobrze!

Wiola &&&&&&&&&&&&&& uda się, ja też się stresowałam, a za pierwszym razem sie udało:-D

Karola proszę bardzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dziewczyny jak ja sie strasznie boje

no wlasnie Carola, Ajas, Zizi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~oby i wam sie udalo

Wiola ja miałam taką biegunkę w dniu egzaminu, że się prawie spóźniłam, bo utknęłam w toalecie! Koniecznie rano melisa i coś czekoladowego! Nic innego na uspokojenie nie możesz...ja coś tam brałam pamiętam...

Lecę...

reklama
Wiola - &&&&& zaciśnięte :tak: Ja poszłam na swój egzamin z jedną myślą " Znowu mnie k***a obleją :dry: " I zdałam :-D To było drugie podejście :p

Moje dziewczyny się bawią u siebie w pokoju, M śpi w salonie a ja pilnuję dziewczyn i sobie na kompie siedzę przy żelkach :p Emi dalej ma biegunkę ale już dzisiaj normalnie zjadła i jest weselsza niż wczoraj kiedy wyglądała jak schorowane zoombie :dry: Byłam z Karolą dzisiaj na przedostatnim zastrzyku i u mojej babci bo miała dzisiaj urodziny. Zajrzałyśmy dosłownie na chwilkę z prezentem i obiecałam że przyjdziemy we trzy jak obie panny będą zdrowe wreszcie :tak: Emi ma właśnie imię po mojej ukochanej babci :tak: babcia dumna jak paw z obu moich córek - że ma takie wesołe i kochane prawnuczki :-D Z córki mojej siostry się tak nie cieszy ani z synów mojej siostry ciotecznej :p Moje są najwspanialsze :p :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Ogólnie powoli lepiej obie wyglądają i cieszy mnie to niezmiernie bo już mam dość miauczenia i marudzenia :no:

A no i dostałam info odnośnie tego łóżka z biurkiem dla Karoli - niestety nie ma możliwości odwrócenia tego co jest pod nim tak żeby biurko było od drugiej strony :dry: No i mam problem bo muszę mieć z tej drugiej strony żeby to miało ręce i nogi :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry