reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młoda-jeśli tylko kartonik ucierpiał to oszczędzasz ok. 4 zł na kartoniku - wg mnie fajnie-tylko czy samo mleczko nie ucierpiało-byś musiała dobbbbbbbbbrze obejrzeć to

Asionek-kurcze ale wizyta dopiero na 20?a nie masz może inngo lekarza u was-żeby szybko prywatnie się zorientować jak i co z ziarenkiem?sorki że tak męczę ale to jescze 3 tyg.-ja bym nerwowo nie wyrobiła-choć może wtedy będzie już ładnie serduszko pikać na usg;)

Ostatnia edycja:
reklama
Młoda możesz kupić:)
Niestety,dużo chętnych było i wrzuciłam opcję kup teraz,poszedł od razu:)

mam tu u siebie teraz w czwartek ginekolog przyjmuje tylko ze na usg mam z 35km no ale chyba racja nie ma co czekac tyle czasu a przed 10tyg trzeba byc u lekarza a 20 grudnia moze juz bedzie po 10tyg nie wiadomo

wiem wiem masz racje to nie sa zarty tylko powazna sprawa tylko ze ten lekarz nie wie jak przebiegala moja ciaza ale powiem mu ze to tylko 1 wizyta u niego zeby zobaczyc czy wszystko o.k i zrobic usg

reklama
Asiek a nie masz mozliwoscie tak jak dziewzyny pisza isc na prywatną wizyte ? A moze idz do tego swojego gin i powiedz ze spoznia Ci sie ores . Ja jak szłam do gin dowiedziec sie czy jestem w wciazy polozna powiedziała ze najblizszy termin jest za 3tyg ja jej powiedziała ze tyle to czekac nie moge . I poszła osobiscie do pani gin i powiedziałam jej ze spoznia mi sie okres tyle i tyle i kazała mi sie isc rozebrac itp i mnie przyjęła .

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry