reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tak tak pojde jutro przed 12 sie zarejestruje lekarz przyjuje od 13 i pojade na te usg zalezy na kiedy da mi skierowanie a potem juz z usg do swojego gina

reklama
mowilam ale marne szanse dobrze ze moja kolezanka ma tam wizyte na 20 grudnia i zapisala mnie na nia takze pojde tu u mnie na ta 1 wizyte jutro zrobie usg a 20 grudnia pojade juz do swojej i tam zostane to jedyne wyjscie

wiem tez przezylam w 12stym tyg ciaze blizniacza poronilam 2 lata temu takze zakasuje rekawy i jutro punkt 12sta ide sie zarejestrowac :) nie meczycie mnie spokojnie dobrze jest :) i mam nadzieje ze bedzie tak do konca

lil - nie polecam z przesadzaniem wit z grupy B w trakcie karmienia :sorry2: Ale możesz sam magnez równocześnie z witaminami :tak:

paulina- jak tylko naprodukujemy? Ona mnie wczoraj zasypała partią z jednego dnia - pół godziny przeglądałam :szok: Jak my tam we dwie siądziemy to będzie masakra :no: A jakie kolorki by cię interesowały powiedz mi kobieto bo całości chyba nie ogarnę :sorry: tam już jest ponad setka a ona planuje drugie tyle zrobić w sobote :baffled: już czuje brak palców :dry: A może masz jakieś upatrzone to możemy zrobić podobne albo kopie ;-)

Caro- szkoda i/ale gratuluję wyników :tak:

Jos - ja mam alergię na żółte złoto i miedź :sorry2: Po za tym mogę nosić wszystko - byle bez Emilki na rękach - grozi rozerwaniem ucha :sorry2:

Aśka - nie denerwuj się na dziewczyny - chcą twojego i maleństwa dobra. Ja dobrze wiem jak jest z ciążą po poronieniu/poronieniach - nerwy, stres i strach. Ale wszystkie dziewczyny tu chcą dobrze i każda zawsze ci tu pomoże w miarę swoich możliwości :tak:

A ja czekam na teściową która zostanie z Emilka a ja jadę z Karolą do lekarza bo całą noc gorączkowała. Ja zdycham, alergia to mało powiedziane - z nosa mi się leje. Odczulanie mnie nie minie - tylko jeden ból - nie mam na to kasy i do lutego-kwietnia mieć nie będę :zawstydzona/y: O 16.30 wychodzę do alergologa ze sobą - szykuję się na opiernicz katastrofalny :zawstydzona/y:

Dzień dobry Dziewczęta :-)

Liluś - nawet nie wiesz jak Ciebie się dobrze czyta :* Ucałowania dla tej Twojej cudniej śnieżynki :-D))) Maciusia również uściskaj :)))

Kocurek - ja chcę kawy, ja, ja...:-)

Paulina - wszystko będzie dobrze z Majeczką :tak: Najważniejsze, że jesteście pod stałą opieką lekarską :)

młodamamusia - jak poszukiwania koleżanki? Oby się udało :)))

Made kawa:)

Kurde,muszę się zebrać bo przed 12 będzie po mnie mąż...mam problem,muszę mu dać do przeczytania opinię z RODK...a jest tam coś czego nie chciałam aby wiedział...nie tylko on...ktokolwiek...i muszę mu o tym powiedzieć..Bardzo przykre wydarzenie...
Nie wiem jaka będzie jego reakcja...:-(

reklama
made dalej cisza. :-( ale na NK napisałam do dziewczyny ktora chodziła z nami do klasy i ona poszuka jej nr .;-) i da mi znać.

kochana wczoraj widziałam tabliczke z napisem : " TERYTORIUM BORYSA " ;-)

caro na pewno jego reakcja bedzie taka jaka Ty chciałabys zeby była ;-):-0. Bedzie dobrze ! 3mam kciuki !;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry