reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
młodamamusia - to już te Borysowe macki tak daleko sięgają ? :-D))) Co za facet :-))))))))

Olivka -nie ma człowieka, który by nie nosił jakiegoś garbu ;-)

reklama
spokojnie wiem i sie nie denerwuje milo mi ze doradzacie wspieracie pomagacie gdy trzeba itp :) mam nadzieje ze jeszcze dlugo tu u was bede :) takze dzisiaj spokojny dzien a jutro na wizyte do lekarza :)

o kurcze Karola-a więc &&&&&&&&aby to jakoś przełknął szanowny mąż

Sol-muszę pomyśleć co bym chciała;)z tych kolczyków i innych- a macie takie małe wkręcane do ucha?na zatyczkę z tyłu-bo przy mojej małej takie byłyby najlepsze, choć inne też są zapewne boskie-jezu ja taka sroka jestem;)

Made-zapomniałam ci napomnieć że dorzuciłam ci 3 rzeczy do paczuszki-bluzę dla Boryska i koszulę i czapę dla Mańka-ja nie mam co z tym zrobić- a jak nie będzie ci się podobać to oddaj komuś kto też potrzebuje;)

Asiek 3mam kciuki za jutro !;-)
Made jak to zobaczyłam to zaraz pomyślałam o naszym Borysku ;-)

ktora z Was chciałaby kombinezon dla córuni ? ;-)

Ostatnia edycja:
Podejrzewam,że będzie ok ale czuję się zmuszona do opowiedzenia o czymś o czym nie mam ochoty opowiadać...

Ostatnia edycja:
caro Ty jesteś dzielna kobieta ! Dasz rade !;-)
paulina ładne te kolczyki ! ;-0 az mi sie je zachciało kupić :-D . ;-) ale nie odbiore Ci ich :-)

taki kombinezon .
P231111_11.26_[02].jpgP231111_11.26.jpgP231111_11.26_[01].jpg

Ostatnia edycja:
Paula - nie jestem wybredna ;)) Wszystko się przyda :tak:
Przynajmniej mam pewność, że wszystko pochodzi z dobrego źródła :))) i to jest najistotniejsze. Bardzo Ci dziękuję :*

młodamamusia - no teraz to mnie kupiłaś :-p:-)))))

reklama
Paula - możesz mi napisać jakim kurierem wysłaliście paczkę i numer listu przewozowego? Bo na 14 jadę do lekarza i nie wiem czy dam radę odebrać, może bym sobie sprawdziła gdzie ona się teraz znajduje ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry