reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Karola- u Libby wszystko oki, mam stały kontakt z nią-właśnie jej smska posłałam ale nie wiem czy już wstali z Maciusiem;)

a ja właśnie byłam zobaczyć co tak cicho w pokoju, myślałam że już mała śpi, a tu zonk, próbowała odwiązać sznurki od ochraniacza i przy okazji się skupała-więc trzeba było odgruzować mały tyłeczek;)

hej nadal sie trzymamy

:-)
lil ja mimo iz biore zastaw witamin to biore dodatkowo magnez 2-3 po 500mg w moim zestawie jest mało magnezu. Można brać nawet 1000mg przez jakiś czas, a normalne zapotrzebowanie to 500mg, ale przy wysokich dawkach z tą biegunką to niestety prawda:zawstydzona/y:

sol pochwal sie wyrobami koniecznie

carol i jak samopoczucie po clo? kiedy masz usg?

mary trzymaj sie dzielnie początki są trudne ale dasz rade

kocurek serge jest na grudniówkach:baffled: tylko czemu do nas nie zagląda

witam wszystkie laseczki:-)

helol
witam sie i ja :)

mialam male zabieganie :)
zalatwilam ostatnie badania w laboratorium, lekarza wczoraj + bawialnie z malym
zostal ginek w piatek ! :))))))))))

agapa : czym blizej terminu to mowisz ze skurcze sie wyciszaja ??? :)
u mnie sporadyczne moze 3-5 dziennie ale sa... licze jednak ze dotrwam do min. 1.12 :) 8 dni :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) jejejeje :-)

u nas dzis mgla.... szok... prawie nic nie widac o 10 !

mary : powodzenia z karmieniem, nie poddawaj sie!

ja dzis spalam ciagiem od 1 do 5 co jak na ostatnie czasy jets dla mnie mega wyczynem... a pozniej jeszcze przysnelam i maly obudzil mnie o 8h20 :)
nie narzekam...dawno juz tak nie mialam, przespanych 6 godzin teraz wydaje mi sie ze super nocka :) co to bedzie po porodzie ???:baffled:

kocurek : jak wizyta mamy ???

sol : ja nawet nie ebd epatrzec na kolczyki, zeby sie nie wkurzac... moge nosic tylko takie co maja wtyczki ze zlota, bo srebro a nawet nie mowiac juz o zwyklym metalu mnie uczula... a najgorsze jest to ze jeszcze w liceum moglam nosic WSZYSTKo, sama sobie przebijalam uszy... i ktoregos dnia zaczely sie cyrki i koniec... Budzet klolczykowy ograniczony skoro wszystkie wtyczki (to co w uchu sie znajduje) musi byc szlachetne :///////////////

dobry ;-):-).
dziewczyny w tesco jest mleko BEBIKO 1 te ktore Rafcio pije za 8.00zl bo sa troszke budełka rozwalone a po za tym wszystko ok data jest do 2013r. I tak sie zastanawiam nad tym mleczkiem . Czy by go nie kupić ? ? Jak myślicie ?

Carola kurka nie zdążyłam na laptopa :-( ... kurka wodna !! :crazy::no::baffled:
sol prosiłabym zdjęcie kolczyków ;-)

reklama
ja mam wizyte na 20 grudnia dziaki kolezanka ktora bez problemu wpisala mnie na swoje miejsce :)

taka piekna pogoda za oknem az sie nie chce wierzyc ze tu zaraz swieta

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry