ZwariowanaSol
Fanka BB :)
jos - czekammmm.... i się doczekać już poniedziałku, wtorku nie mogę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiola ja też Garmaż ambitnie zamówiłam na weekend
Wieczorem sałatkę zrobię i gotowe.
Słuchajcie...mam biologicznego rodziciela Niny na linii,jaja,rozmawia ze mną normalnie,pyta o małą itp.
Nawet przeprosił za wszystko...za to,że zostawił mnie w ciąży itd...
Czyżby ludzie się zmieniali?
asionek w planach typowo staropolskie potrawy, gularz, zrazy , bigos i rogaliki drozdzowe
Heloł!
U nas pierwsza noc w domku za nami. Mia śpi sobie ładnie w dzień, ale wieczorem płacze i ciężko nam ją uspokoić... Wczoraj zbuntowała się na cyca, no i dostała butlę ok. 0.00, po czym zasnęła i spała do 10.00 (druga butla o 6.00)!!! Ja odciągam mleko i podaję z butelki, by choć w ten sposób dostała moje mleczko... No i pojawił się problem z chwyceniem brodawki - Mia źle ją łapie. Próbowałam nakładek na brodawki, bo mnie pogryzła, po czym za radą położnej je odstawiłam, ale ciężko było przystawić małą do piersi, a wczoraj to już w ogóle... Chyba ją brzuszek bolał, no ale po butli z MM szybko zasnęła i przespała całą noc...
W pon. idziemy na ważenie, mam nadzieję, że ładnie przybrała.
Ja nie miałam niestety jak nadrobić, ale postaram się później. Buziaki!
helołł .
kurcze ale RAfał sie zrobił dzisiaj na spacerze wkładam go do wozka zapinam przykrywam a on w ryk i tak płacz chyba z 5min nie umiałam go uspokoić jak sie uspokoił to zasnął kurcze co to moze być ?;-(
moze mu nie wygodnie w tym wózku ? no nie wiem .
Asionek-jesteś dalej chętna na tego rogala-poduszkę?aukcja konczy się we wtorek-jeśli nie pójdzie to dać ci znać?