reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiola ja też:) Garmaż ambitnie zamówiłam na weekend:)
Wieczorem sałatkę zrobię i gotowe.
Słuchajcie...mam biologicznego rodziciela Niny na linii,jaja,rozmawia ze mną normalnie,pyta o małą itp.
Nawet przeprosił za wszystko...za to,że zostawił mnie w ciąży itd...
Czyżby ludzie się zmieniali?

fajny taki wieczor :)
a byly moze cos chce ?? :))

asionek w planach typowo staropolskie potrawy, gularz, zrazy , bigos i rogaliki drozdzowe

nie no Wiola przeielas , teraz sie zaslinilam i jeszcze to foto :szok: :-D

Heloł!

U nas pierwsza noc w domku za nami. Mia śpi sobie ładnie w dzień, ale wieczorem płacze i ciężko nam ją uspokoić... :sorry2::sorry2: Wczoraj zbuntowała się na cyca, no i dostała butlę ok. 0.00, po czym zasnęła i spała do 10.00 (druga butla o 6.00)!!! :szok: Ja odciągam mleko i podaję z butelki, by choć w ten sposób dostała moje mleczko... No i pojawił się problem z chwyceniem brodawki - Mia źle ją łapie. Próbowałam nakładek na brodawki, bo mnie pogryzła, po czym za radą położnej je odstawiłam, ale ciężko było przystawić małą do piersi, a wczoraj to już w ogóle... :no::zawstydzona/y: Chyba ją brzuszek bolał, no ale po butli z MM szybko zasnęła i przespała całą noc...
W pon. idziemy na ważenie, mam nadzieję, że ładnie przybrała.

Ja nie miałam niestety jak nadrobić, ale postaram się później. Buziaki!

moze jeszcze mala przekona sie do cyca ?? bo pewnie takie odciaganie to meczace jest troche ?
ladnie ci pospala :szok: chyba po MM :-D

helołł .
wink2.gif

kurcze ale RAfał sie zrobił dzisiaj na spacerze wkładam go do wozka zapinam przykrywam a on w ryk i tak płacz chyba z 5min nie umiałam go uspokoić jak sie uspokoił to zasnął kurcze co to moze być ?;-(
moze mu nie wygodnie w tym wózku ? no nie wiem .

moze cos mu nie pasilo ?? dzieci maja takie odchyly :-D

Asionek-jesteś dalej chętna na tego rogala-poduszkę?aukcja konczy się we wtorek-jeśli nie pójdzie to dać ci znać?

kurcze ja we wtorek bede w Pl rano , ale jeszcze nie bede wiedziec czy paczke jakas bede robic do siebie
obstawiam zwazywszy na ilosc rzeczy do zabrania , ze tak :)
podam ci zaraz na PW do siebie namiar
jak chcesz jeszcze wystawiac to wystaw , pojdzie to dobrze nie pojdzie moze ja wezme :)

hej hej ja przelotem

Asionek-to czekamy do wtorku i ja się odezwę do ciebie jak i co;)

Jos-ja też uwielbiam nexta-tam mnie nawet skarpetki rozczulają dla maluchów, a i wyprzedaże też mają fajne-czasami coś zamawiam jak wiem że teściowie przyjadą a czasami zamawiam z koleżanką ze strony europejskiej i dzielimy się kosztem przesyłki;)
ale ale w kwietniu będę w UK i nic mnie powstrzyma przed napadem na sklepy;););)

Sol a ja czasami siedzę i myślę gdzie tym dzieciom się baterię wyjmuje;)

kolorowych dla wszystkich

Sol podaj mi linka do twoich aukcji ;-)

a tymczasem spadam spać ;*
dobranoc;-)
i MEGA BUZIAK DLA KAZDEJ ! : *

młoda - ja mam jedną aukcję z mega paką - to co miałam na fotkach :sorry:

paulina - no małe duracele :-D chociaż mi się wydaje że one działają na zasadzie perpetum mobile :dry:

reklama
Zobacz załącznik 409440

Pozdrawiam już świątecznie - a co tam - ja tradycyjnie 1 grudnia ubiorę już choinkę ze światełkami - na przekór smutkom i depresji....

Buziaki dla wszystkich - jak zwykle brak czasu na czytanie :-(

Oliwka &&&&&&&&&&&&&&&&&& za nowy cykl...Obyś dostała prezent na gwiazdkę w postaci fasolki!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry