reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sol no nie ryzykuj . Ja sie wkurzam jak na czyms mi zalezy i licytuje a poxniej sie okazuje ze jestem wylogowana ; /

Carola - jakbyś je zobaczyła to byś się zastanawiała czy one maja wrotki pod kolanami - one się teleportowały - tak ciekały na czworakach między pokojami :szok: A przed chwila wsunęły pół paczki biszkoptów we dwie :szok:

Udało mi się wystawić ta głupią aukcje :tak::-D:-D:-D To jest MEGA paka za grosze - mam nadzieję że ktoś kupi bo mnie coś strzeli :dry:

Hehe,ja właśnie wystawiłam aukcję z oprawkami Calvin Klein.Kupiłam kiedyś je...tytanowe,ultra lekkie i cienkie i mega drogie...niestety okazało się,że mam za dużą wadę do tych oprawek...
A takie są piękne...mam nadzieję,że ktoś kupi i będę mogła kupić inne.

reklama
hej

wpadlam dopiero teraz caly dzien lezalam i spalam takiego mialam zmula... wstalam dopieor o 17, poszlismy na spacer i zakupy spozywcze

wiolka : jezu ty takie smacznosci pieczesz na codzien!? podziwiam i zazdroszcze
my dzis tez mamy coasto ale z piekarni, bo ja to tylko suche ciasto jogurtowe i czekoladowe umiem zrobic...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

asionek : milego wieczoru i szczesliwego lotu w poniedzialek!

sol : pokaz koniecznie efekt koncowy wlosow :)

carola : dziwne z esie talk poczasie odezwal, tez bym weszyla cos dziwnego w tym... dobrze ze jest daleko! :)

paulina : zazdroszcze tych zkaupow tanszych z UK, uwielbiam stronke nexta...mi nie ma kto przywiezc, jest w Uk na stale sisotra meza, ale z jej studiami ciezkimi a teraz jeszcze gorsza praca przyjezdza tu raz na rok, wiec nie ma jak paki za bardzo na czas dostarczyc... a z wysylka miedzynarodowa sie nie oplaca ... a ja tak lubie nexta...dla mnie to sa najslodsze ubranka dl amlauskich :)
ja wczoraj po tych swetrowych zakupach po poludniu skusilam sie na jeszcz ejeden "swiateczny" zimowy sweter dla synka, moze znajde go na stronce sklepu to wkleje link :) piekny jest :)))))) sama bym taki chciala dla siebie ;)))

wiolka : wspolczuje problemow z autem... nie dziwie co sie ze sie wkulas...

mary : super z ejuz w domku i ze wszystko OK :))))

znalazlam, o taki sweterek !!!!

http://www.dpam.com/en/sweater-p-28968.html?c=688&cPath=1_28_1095

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry