reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młodamamusia,mąż na luzie.Ufa mi,właśnie po to z nim rozmawiam na ten temat:)

Wiola,smakowite:)

Ja po obiedzie,idę sprzątać...dzisiaj mąż wyjeżdża a ja z koleżanką kolacyja i winko:)

reklama
wiola... ;( dlaczego to zrobiłaś ;( a ja tak bym sobie zjadła takiego rogalika... chyba zaraz oślinie mojego laptopa :-(

Sol-a wystawiłaś już na allegro bo mi się podobają te śpiochy w paski ciemne z misiem, t-shirt hello kitty i na przed ostatnim zdjęciu spodnie w kratke-granatowo-fioletowe-tylko jaki rozmiar tego wszystkiego?

Asionek-jesteś dalej chętna na tego rogala-poduszkę?aukcja konczy się we wtorek-jeśli nie pójdzie to dać ci znać?

Ostatnia edycja:
wiolka poproszę jednego .
Caro do dobrze , ze maż na luzie :-). A , ze tak spytam Ninka wie kto jest jej biologicznym ojcem ? Jeśli nie chcesz nie musisz odpowiadać ...

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , Sol , Kocurek , i reszta wspaniałych WILKI BUZIAK ; *

Ostatnia edycja:
Oszaleję - wystawiałam aukcję... robię ten opis szczegółowy i robię i robię - chyba z 20 min robiłam i co? WYLOGOWAŁO MNIE :szok::no::angry::angry::angry: I nic nie zapisało z tego co pisałam :crazy: Odpuszczam dzisiaj - to chyba nie mój dzień :no:

Młodamamusia,Ninka jeszcze za mała...powiemy jej w ciągu roku czy dwóch...tyle ile jest w stanie zrozumieć.
Potem jak podrośnie powiemy więcej.

Sol,tak to jest...
Ja już posprzątałam,podłogi umyłam,wino schłodziłam.
Zaraz ja się wykapię i zrobię kolację....czekam na koleżankę.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry