hej
mary : sliczna mia !!!! powodzenia i odwagi, zobaczysz ze sie dotrzecie, potrzeba czasu, poczatki zawsze sa trudne. Piers, tyo moze byc poczatek zapalenia, obserwuj, ale raczej go nie^przeoczysz vbo od zapalenia sie dostaje wysokiej goraczki... zycze zeby dalo sie rozmasowac i to nie bylo TO !
ja mialam zapalenie a pojawialo sie wmasnie w momencie wprowadzenia MM, wtedy wiadomo mniej mleka wychodzilo z piersi no i sie tak jakby zrobil wlasnie zator... powinnam byla czesciej odciagac mimo ze dawalam MM...
sol : sliczne dziewuszki!!!a ty nie wiedzialam z emasz takie krotkie wlosy
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do jakiej dlugosci ebdziesz przedluzac ???????????????????????
asionek : pwoodzenia w pakowaniu, ja dzis kolejne pranie ciuszkow na porodowke, czas sie wziac za torbe... cholewka...
lil : slicznego masz mikolajka
bedziecie ubierac choinke w moje imieninki
))))))
wiolka : jak sie czuejsz?
made, kocurek : co u was nasze kochane lansiary????
just : gdzie cie wcielo ????
sol : aha dziekuje, czuje sie dobrze, zaczynam sie ekscytowac i przyplyw formy... ZLY ZNAK ZLY ZNAK !!! ;-)
:-)
pojechalam dzis do centrum handlowego na ostatnkie przedporodowe zakupy, dlugo nie wytkne nosa poza dom - ARGUMENt
hehe...
tym razem przegielam pale... bede chowac w szafie fanty p^rzed mezem i wlasnym sumieniem
a pretekstem do zkaupow byly tylko brakujace sliniaki dla bejbika i zaporszenia i balony talerzyki i inne duperele na urodizny poldusia ktore organizujemy wczesniej w tym roku z racji porod wakacje ( w przyszla sobote)...
pojechalam po talerze kubki serwetki Noddy plastikowy obrus zaproszenia 20 balonow i 2 sliniaki a to jest jakies 20% zakupow z ktorymi wrocilam... to juz naprawde ostatni raz!