reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej

mary : sliczna mia !!!! powodzenia i odwagi, zobaczysz ze sie dotrzecie, potrzeba czasu, poczatki zawsze sa trudne. Piers, tyo moze byc poczatek zapalenia, obserwuj, ale raczej go nie^przeoczysz vbo od zapalenia sie dostaje wysokiej goraczki... zycze zeby dalo sie rozmasowac i to nie bylo TO !
ja mialam zapalenie a pojawialo sie wmasnie w momencie wprowadzenia MM, wtedy wiadomo mniej mleka wychodzilo z piersi no i sie tak jakby zrobil wlasnie zator... powinnam byla czesciej odciagac mimo ze dawalam MM...

sol : sliczne dziewuszki!!!a ty nie wiedzialam z emasz takie krotkie wlosy :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do jakiej dlugosci ebdziesz przedluzac ???????????????????????

asionek : pwoodzenia w pakowaniu, ja dzis kolejne pranie ciuszkow na porodowke, czas sie wziac za torbe... cholewka...

lil : slicznego masz mikolajka :) bedziecie ubierac choinke w moje imieninki :)))))))

wiolka : jak sie czuejsz?

made, kocurek : co u was nasze kochane lansiary????

just : gdzie cie wcielo ????

sol : aha dziekuje, czuje sie dobrze, zaczynam sie ekscytowac i przyplyw formy... ZLY ZNAK ZLY ZNAK !!! ;-):-p:-)

pojechalam dzis do centrum handlowego na ostatnkie przedporodowe zakupy, dlugo nie wytkne nosa poza dom - ARGUMENt
hehe...
tym razem przegielam pale... bede chowac w szafie fanty p^rzed mezem i wlasnym sumieniem

a pretekstem do zkaupow byly tylko brakujace sliniaki dla bejbika i zaporszenia i balony talerzyki i inne duperele na urodizny poldusia ktore organizujemy wczesniej w tym roku z racji porod wakacje ( w przyszla sobote)...
pojechalam po talerze kubki serwetki Noddy plastikowy obrus zaproszenia 20 balonow i 2 sliniaki a to jest jakies 20% zakupow z ktorymi wrocilam... to juz naprawde ostatni raz! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jos - teraz i tak mam długie :-p no to jak przypływ formy to dobrze dobrze - znaczy się długo męczyć się już nie będziesz :-p:laugh2:

Caro - fajny, chociaż osobiście Dell-a nie lubię i nie polecam :sorry:

Małż wrócił ze szkoły i siedzi na kompie, dziewczyny się bawią w swoim pokoju a ja mam święty spokój :laugh2:

paulina : od 2012 robie postanowienie UWAZANIA NA BUDZET I ZAKUPY :) bedzir ok proby :)

sol : dlugie ?????????? to co to to wg ciebie KROTKIE???? :szok::-D

carola : fajne cacko :)

ja tez korzystam ze spokoju, maz wykapal synka, teraz serwuje mu kolacje, szukuje nasza, ja zrobilam 2 pralki, a za 10min jak maly bedzie w lozku wyprawie go na stacje BP odebrac moja przesylke z decathlonu :)))))))
takie wieczory to lubie :)))))))))))))))))))

reklama
paulina - no bawią się same razem - nie wiem co w tym dziwnego:eek: Jedna kocha drugą tak że za sobą by w ogień wskoczyły :tak: Moje dwie kochane baby :tak:

jos - no krótkie - tak 3-4 cm :) To to już jest długie co ja mam :laugh2:

Carola - nie maja dobrej opinii jeśli chodzi o niezawodność, zdarza się że sprzęt w środku nie jest w pełni kompatybilny ze sobą i zdarzają się usterki sprzętowe z tego tytułu. Inna bajka że to pierońsko droga firma -za te same pieniądze możesz kupić wypasiony innej firmy :tak: Dla siebie czy dla przyjaciół to polecam Lenovo (najnowsze modele) i Acer. To dwie firmy które pracują na porządnych podzespołach i nie rżną ludzi na cenie :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry