reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej

mary : sliczna mia !!!! powodzenia i odwagi, zobaczysz ze sie dotrzecie, potrzeba czasu, poczatki zawsze sa trudne. Piers, tyo moze byc poczatek zapalenia, obserwuj, ale raczej go nie^przeoczysz vbo od zapalenia sie dostaje wysokiej goraczki... zycze zeby dalo sie rozmasowac i to nie bylo TO !
ja mialam zapalenie a pojawialo sie wmasnie w momencie wprowadzenia MM, wtedy wiadomo mniej mleka wychodzilo z piersi no i sie tak jakby zrobil wlasnie zator... powinnam byla czesciej odciagac mimo ze dawalam MM...

sol : sliczne dziewuszki!!!a ty nie wiedzialam z emasz takie krotkie wlosy :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do jakiej dlugosci ebdziesz przedluzac ???????????????????????

asionek : pwoodzenia w pakowaniu, ja dzis kolejne pranie ciuszkow na porodowke, czas sie wziac za torbe... cholewka...

lil : slicznego masz mikolajka :) bedziecie ubierac choinke w moje imieninki :)))))))

wiolka : jak sie czuejsz?

made, kocurek : co u was nasze kochane lansiary????

just : gdzie cie wcielo ????

sol : aha dziekuje, czuje sie dobrze, zaczynam sie ekscytowac i przyplyw formy... ZLY ZNAK ZLY ZNAK !!! ;-):-p:-)

pojechalam dzis do centrum handlowego na ostatnkie przedporodowe zakupy, dlugo nie wytkne nosa poza dom - ARGUMENt
hehe...
tym razem przegielam pale... bede chowac w szafie fanty p^rzed mezem i wlasnym sumieniem

a pretekstem do zkaupow byly tylko brakujace sliniaki dla bejbika i zaporszenia i balony talerzyki i inne duperele na urodizny poldusia ktore organizujemy wczesniej w tym roku z racji porod wakacje ( w przyszla sobote)...
pojechalam po talerze kubki serwetki Noddy plastikowy obrus zaproszenia 20 balonow i 2 sliniaki a to jest jakies 20% zakupow z ktorymi wrocilam... to juz naprawde ostatni raz! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jos - teraz i tak mam długie :-p no to jak przypływ formy to dobrze dobrze - znaczy się długo męczyć się już nie będziesz :-p:laugh2:

Caro - fajny, chociaż osobiście Dell-a nie lubię i nie polecam :sorry:

Małż wrócił ze szkoły i siedzi na kompie, dziewczyny się bawią w swoim pokoju a ja mam święty spokój :laugh2:

paulina : od 2012 robie postanowienie UWAZANIA NA BUDZET I ZAKUPY :) bedzir ok proby :)

sol : dlugie ?????????? to co to to wg ciebie KROTKIE???? :szok::-D

carola : fajne cacko :)

ja tez korzystam ze spokoju, maz wykapal synka, teraz serwuje mu kolacje, szukuje nasza, ja zrobilam 2 pralki, a za 10min jak maly bedzie w lozku wyprawie go na stacje BP odebrac moja przesylke z decathlonu :)))))))
takie wieczory to lubie :)))))))))))))))))))

reklama
paulina - no bawią się same razem - nie wiem co w tym dziwnego:eek: Jedna kocha drugą tak że za sobą by w ogień wskoczyły :tak: Moje dwie kochane baby :tak:

jos - no krótkie - tak 3-4 cm :) To to już jest długie co ja mam :laugh2:

Carola - nie maja dobrej opinii jeśli chodzi o niezawodność, zdarza się że sprzęt w środku nie jest w pełni kompatybilny ze sobą i zdarzają się usterki sprzętowe z tego tytułu. Inna bajka że to pierońsko droga firma -za te same pieniądze możesz kupić wypasiony innej firmy :tak: Dla siebie czy dla przyjaciół to polecam Lenovo (najnowsze modele) i Acer. To dwie firmy które pracują na porządnych podzespołach i nie rżną ludzi na cenie :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry