reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pysia ale slodziaczek... sliczny jest
carola jak nie znajde dla siebie takich butow jak sobie umyslilam to kupie takie i sprawdze...;-)
kocurku czekamy

pysia no Ba..!! Chyba, że ujawnisz fotkę tatusia :-p

carola mi się te mukluki okropnie podobają, tylko do nich to trzeba odpowiednie kożuszkowe wdzianko jeszcze.... i torba... caaała stylistyka do zmiany :sorry:

wiolu Wstawię na początek takie zaraz po urodzeniu :))))) tylko cyca muszę ocenzurować :-p..!! Żabka coś się kręci, nie wiem czy teraz zdążę...

Ostatnia edycja:
no ja mysle podobnie jak Kocurek...mam na zime plaszcz i do takich butow niebardzo bedzie pasowal...

pysia biorac pod uwge ciaze to na jak na najnizszym obcasie , skorzane no i zeby byly wiazane z przodu... juz takie u nas widzialam ale nie mialam kiedy zawitac do tego sklepu.a dlatego wiazane ze boje sie ze moga mi nogi puchnac i noge sie w takie normalnie potem niezmiescic

Anitka napisz nam cos o sobie?ile masz lat? jestes mezatka?
ja mam 25 lat, od 3 lat jestem zona, mam corcie 2 letnia Iwe i teraz jestem na poczatku 2 ciazy

kocurku zapomnialam sie pytac... mieszkacie juz w nowym domku?

Ostatnia edycja:
Mam 23 lata. Jestem na ostatnim roku licencjatu w lipcu będę się pewnie bronić:-). Nie jestem mężatką szczerze nie czuję takiej potrzeby. Żal tylko białej sukni... ale myślimy o cywilnym. Z moim M jesteśmy już 7 lat więc tak naprawdę pierwsza miłość:-D. Mieszkamy ze sobą 3 lata i od dłuższego czasu myślimy o dziecku. Wcześniej broniłam się, tabletki anty itd. a teraz kiedy chcemy nie jest tak fajnie:-( Gin powiedział mądre słowa jak byłam kiedyś po receptę: jak się nie chce to się zachodzi a jak się chce to nie jest już takie proste...

Ja nie widziałam Pysiowego cuda... :(

Kocie,wystarczy kurtka puchowa albo płaszczyk,ja tam prawie do wszystkiego noszę...a torba to listonoszka najlepiej:)

reklama
Hej! Za mną nikt tutaj nie tęskni:-:)-( wpadam tylko zameldować, że żyję. Poranki mam fatalne, popołudniami śpię, nie mam siły na nic, robota mnie drażni i chyba pójdę na zwolnienie. Ide szybko po buty a później drzemkaaaaa!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry