- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
pyś no aż mi się oko zmoczyło no...
WIOLKA1509
Fanka BB :)
pysia ale slodziaczek... sliczny jest
carola jak nie znajde dla siebie takich butow jak sobie umyslilam to kupie takie i sprawdze...;-)
kocurku czekamy
carola jak nie znajde dla siebie takich butow jak sobie umyslilam to kupie takie i sprawdze...;-)
kocurku czekamy
Czarny Kocur
pysia no Ba..!! Chyba, że ujawnisz fotkę tatusia
carola mi się te mukluki okropnie podobają, tylko do nich to trzeba odpowiednie kożuszkowe wdzianko jeszcze.... i torba... caaała stylistyka do zmiany
wiolu Wstawię na początek takie zaraz po urodzeniu )))) tylko cyca muszę ocenzurować ..!! Żabka coś się kręci, nie wiem czy teraz zdążę...
carola mi się te mukluki okropnie podobają, tylko do nich to trzeba odpowiednie kożuszkowe wdzianko jeszcze.... i torba... caaała stylistyka do zmiany
wiolu Wstawię na początek takie zaraz po urodzeniu )))) tylko cyca muszę ocenzurować ..!! Żabka coś się kręci, nie wiem czy teraz zdążę...
Ostatnia edycja:
WIOLKA1509
Fanka BB :)
no ja mysle podobnie jak Kocurek...mam na zime plaszcz i do takich butow niebardzo bedzie pasowal...
pysia biorac pod uwge ciaze to na jak na najnizszym obcasie , skorzane no i zeby byly wiazane z przodu... juz takie u nas widzialam ale nie mialam kiedy zawitac do tego sklepu.a dlatego wiazane ze boje sie ze moga mi nogi puchnac i noge sie w takie normalnie potem niezmiescic
Anitka napisz nam cos o sobie?ile masz lat? jestes mezatka?
ja mam 25 lat, od 3 lat jestem zona, mam corcie 2 letnia Iwe i teraz jestem na poczatku 2 ciazy
kocurku zapomnialam sie pytac... mieszkacie juz w nowym domku?
pysia biorac pod uwge ciaze to na jak na najnizszym obcasie , skorzane no i zeby byly wiazane z przodu... juz takie u nas widzialam ale nie mialam kiedy zawitac do tego sklepu.a dlatego wiazane ze boje sie ze moga mi nogi puchnac i noge sie w takie normalnie potem niezmiescic
Anitka napisz nam cos o sobie?ile masz lat? jestes mezatka?
ja mam 25 lat, od 3 lat jestem zona, mam corcie 2 letnia Iwe i teraz jestem na poczatku 2 ciazy
kocurku zapomnialam sie pytac... mieszkacie juz w nowym domku?
Ostatnia edycja:
Czarny Kocur
wiolu jeszcze nie.. aaaa mała głodna jak niewiemco na razie się wycofam :-)
Mam 23 lata. Jestem na ostatnim roku licencjatu w lipcu będę się pewnie bronić:-). Nie jestem mężatką szczerze nie czuję takiej potrzeby. Żal tylko białej sukni... ale myślimy o cywilnym. Z moim M jesteśmy już 7 lat więc tak naprawdę pierwsza miłość. Mieszkamy ze sobą 3 lata i od dłuższego czasu myślimy o dziecku. Wcześniej broniłam się, tabletki anty itd. a teraz kiedy chcemy nie jest tak fajnie:-( Gin powiedział mądre słowa jak byłam kiedyś po receptę: jak się nie chce to się zachodzi a jak się chce to nie jest już takie proste...
E
EEnil
Gość
Ja nie widziałam Pysiowego cuda...
Kocie,wystarczy kurtka puchowa albo płaszczyk,ja tam prawie do wszystkiego noszę...a torba to listonoszka najlepiej
Kocie,wystarczy kurtka puchowa albo płaszczyk,ja tam prawie do wszystkiego noszę...a torba to listonoszka najlepiej
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Hej! Za mną nikt tutaj nie tęskni:--( wpadam tylko zameldować, że żyję. Poranki mam fatalne, popołudniami śpię, nie mam siły na nic, robota mnie drażni i chyba pójdę na zwolnienie. Ide szybko po buty a później drzemkaaaaa!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: