reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Anitka23 witaj w naszym gronie. rozgosc sie . powodzenia w staraniu
Lilus ja tez bym sie chetnie przespala ale Iwa niechce
Jos jestem z ciebie dumna...:-)
a ja wam sie przyznam zejeszcze w pizamie siedze

reklama
Jos,noooo są na ZłotychWyprzedażach przecenione z 399zł na 199zł :) I chyba się skuszę,firmy Buffalo czy jakoś tak:)

Witam nową koleżankę:)

Wiola ja leżę w łóżku jeszcze:)

Pysiaku ja je noszę od 3 latek:) Też miałam problem...ale jak raz założyłam tak nie ściągam od jesieni do wiosny:)
Może na początek kup kapcie z tej serii?Albo kup buty i ponoś w domku?

Ja w różowym szlafroku z frotki się dziś lansuję :-D

anitka dzień dobry :-) dobrze trafiłaś, nasz wątek najfajniejszy hehe :-p

Chociaż trochę traci, bo nie ma tu najżartowniejszej koleżanki...... :((((( Czuję się zdradzona... Zygmuś mi zabrał kumpelę od kawy BUUUUUUuuuuuu.... no ale, jak tu z takim słodziakiem konkurować ;-)

Oświadczam, że naprawiłam bluetootha hurra !! Mogę fotki wstawiać, myślę :-D

pysiu no nie piję, bo mała takie gazy jakieś ma, nie wiem po czym :eek::eek: ja przecie na ryżyku i płatkach kukurydzianych z mleczkiem żyję..

pysiu to tak jak ja:-) tez nie umiem sie przekonac do tych butow...musialabym isc do sklepu, przymierzyc, pochodzic to moze wtedy
wstaw zdjecie synka , jeszcze go nie widzialam
kocurku to dawaj zdjecia

Ciepłe i ''niepotliwe'' :) No i nie przemakają jakoś:)
Polecam na początek takie za 30-40zł:) są całkiem niezłe,sama noszę:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry