reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ziz - to &&&&&&&&&&&&, może tym razem się uda ;-)

Wróciłam od dentysty zapłaciłam 500 zł za ząbka i nadal jest nie zrobiony :wściekła/y: na dodatek po tym cholernym antybiotyku zrobił mi się jakiś dziwny żółty nalot na języku, wiec na jakies głupie badziewia wydałam kolejne 30 zł. Zła zła zła !!! :angry: njnew9875vbwfousayf73qWR0834HBDSLKn ,MXZHVOIAMld SVMJdLDKoeu7y83 !!! !!!:angry::crazy::no::wściekła/y::wściekła/y:

ponadto boli mnie głowa tak, że chce mi się żygać !!! O @ nie wspominam, rozkręca się od dwóch dni i się rozkręcić nie może, dzis miałam takie bole macicowe ;) rano, że dziękuję, a tu nic ... zeroooo .... nawet @ się zbuntował !!!

A z miłych rzeczy, to kupiłam se rajtki wełniane 2 pary w H&M , sewterek i bluzeczkę, w Zebrze buty na zimę i w Carry 2 sukienki dzianinowe i tunikę , no i trochę mi lepiej z tego powodu :tak::tak::tak::-):-):-)

wiola , kocur, karo
- się witam i o pogodę pytam ???:-D

Cześć Palemka:-)
Sporo za tego zęba zapłaciłaś:szok:
Fajne zakupki:tak: ja tez muszę coś na zimną jesień kupić ale nie mam kiedy wyjść z tej pracy:no:

palemko wspolczuje dentysty i bolu glowy..co do @ to hmmmm:-)
a zakupow zazdroszcze juz nie pamietam kiedy bylam na takich zakupach

a co do pogody to zimno, zimno i jeszcze raz zimno, teraz widze zepadac zaczyna

Palemko,leje i wieje...Brrrrrrrrrrrrr,ohyda!
Ja naszej żeńskiej 3 zakupiłam po 2 pary butów na głowę,po 2 kolory:) Mukluki:)Kochamy je:)
A dzisiaj chcę sobie zakupić jedne oryginalne....ale ciiii :))))

wiolka : no leci czas leci... i dobrze, bo mi na koncowce to juz ciezko sie zaczyna robic, pecherz, spanie nie takie jak trzeba... tak patrze na sygnaturke, moj termin to tak naparwde 19.12 hehe :)

ale fr. terminy to od polskiego terminu jakies +5-7 dni wiec nastawiam sie raczej na 13-14.12.2011 :)
powodzenia z prawkiem!!!!

kocurek : zajecie fajne, ale po 2 godzinach krazenia w rozmiarowce 12-18-24 dostaje szalu i juz mi plecy siadaja i pomyslow brakuje jak to upchnac zeby pozniej sie polapac jakie karteczki, baki no i gdzie pozniej te baki pôchowac bo nie mamy duzych mebli tu... wiec tak wszystko na szafach itp... sredniawka :)
rozmiary 0-9 m-cy zajmuja jednak mniej miejsca
ze juz nie wspomne o komsetykach :)))))))))))))))))))))))))))

plecy mi sie siadaja!!!!!! buuuuuuuuuuuu!!!

palemka : super zakupy :) to zawsze poprawi hulor :)
a zab ...kurka...faktycznie niezle skasowal cie...

oliwka : co to sa makluki???????????????? :) i gadaj tu po cichu na jakie buty sie czaisz, nie powiem mezowi ;)

Dziękuję dziewczyny za przemiłe słowa - taki miły cukiereczek z rana!!!

U lekarza byłam, na poród się nie zapowiada, nie wiem czemu ta wiadomość popsuła mi humor - lecę się zdrzemnąć, a potem będę Wam odpisywać. BUZIAKI KOCHANE MOJE SŁODKIE BABECZKI!

lil : milej drzemki :)

carola : oki...fajne :))))
a jeszcze zapomnialas o tych formowych napisac hehe
pisz - bo i tak nie odpuszcze ! :)

uwaga uwaga : ciuszki 12-18-24 m-ce definitywnie posprzatane w bakach i gotowe do schowania na najblizszy prawie rok, poltora roku :)

reklama
Witam:-D Jestem tu nowa mam nadzieję, że mnie przyjmiecie:-) Od ponad roku staram się z moim P o dzidzie, ale niestety nam to nie wychodzi. Jestem na początku badań dlaczego nie ma efektu:-(. Jesteśmy po badaniu nasienia, USG dopochwowe ale wszystko ok. Teraz biorę globulki dopochwowe a jak wybiorę idę na badanie czystości pochwy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry