reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ziz - to &&&&&&&&&&&&, może tym razem się uda ;-)

Wróciłam od dentysty zapłaciłam 500 zł za ząbka i nadal jest nie zrobiony :wściekła/y: na dodatek po tym cholernym antybiotyku zrobił mi się jakiś dziwny żółty nalot na języku, wiec na jakies głupie badziewia wydałam kolejne 30 zł. Zła zła zła !!! :angry: njnew9875vbwfousayf73qWR0834HBDSLKn ,MXZHVOIAMld SVMJdLDKoeu7y83 !!! !!!:angry::crazy::no::wściekła/y::wściekła/y:

ponadto boli mnie głowa tak, że chce mi się żygać !!! O @ nie wspominam, rozkręca się od dwóch dni i się rozkręcić nie może, dzis miałam takie bole macicowe ;) rano, że dziękuję, a tu nic ... zeroooo .... nawet @ się zbuntował !!!

A z miłych rzeczy, to kupiłam se rajtki wełniane 2 pary w H&M , sewterek i bluzeczkę, w Zebrze buty na zimę i w Carry 2 sukienki dzianinowe i tunikę , no i trochę mi lepiej z tego powodu :tak::tak::tak::-):-):-)

wiola , kocur, karo
- się witam i o pogodę pytam ???:-D

Cześć Palemka:-)
Sporo za tego zęba zapłaciłaś:szok:
Fajne zakupki:tak: ja tez muszę coś na zimną jesień kupić ale nie mam kiedy wyjść z tej pracy:no:

palemko wspolczuje dentysty i bolu glowy..co do @ to hmmmm:-)
a zakupow zazdroszcze juz nie pamietam kiedy bylam na takich zakupach

a co do pogody to zimno, zimno i jeszcze raz zimno, teraz widze zepadac zaczyna

Palemko,leje i wieje...Brrrrrrrrrrrrr,ohyda!
Ja naszej żeńskiej 3 zakupiłam po 2 pary butów na głowę,po 2 kolory:) Mukluki:)Kochamy je:)
A dzisiaj chcę sobie zakupić jedne oryginalne....ale ciiii :))))

wiolka : no leci czas leci... i dobrze, bo mi na koncowce to juz ciezko sie zaczyna robic, pecherz, spanie nie takie jak trzeba... tak patrze na sygnaturke, moj termin to tak naparwde 19.12 hehe :)

ale fr. terminy to od polskiego terminu jakies +5-7 dni wiec nastawiam sie raczej na 13-14.12.2011 :)
powodzenia z prawkiem!!!!

kocurek : zajecie fajne, ale po 2 godzinach krazenia w rozmiarowce 12-18-24 dostaje szalu i juz mi plecy siadaja i pomyslow brakuje jak to upchnac zeby pozniej sie polapac jakie karteczki, baki no i gdzie pozniej te baki pôchowac bo nie mamy duzych mebli tu... wiec tak wszystko na szafach itp... sredniawka :)
rozmiary 0-9 m-cy zajmuja jednak mniej miejsca
ze juz nie wspomne o komsetykach :)))))))))))))))))))))))))))

plecy mi sie siadaja!!!!!! buuuuuuuuuuuu!!!

palemka : super zakupy :) to zawsze poprawi hulor :)
a zab ...kurka...faktycznie niezle skasowal cie...

oliwka : co to sa makluki???????????????? :) i gadaj tu po cichu na jakie buty sie czaisz, nie powiem mezowi ;)

Dziękuję dziewczyny za przemiłe słowa - taki miły cukiereczek z rana!!!

U lekarza byłam, na poród się nie zapowiada, nie wiem czemu ta wiadomość popsuła mi humor - lecę się zdrzemnąć, a potem będę Wam odpisywać. BUZIAKI KOCHANE MOJE SŁODKIE BABECZKI!

lil : milej drzemki :)

carola : oki...fajne :))))
a jeszcze zapomnialas o tych formowych napisac hehe
pisz - bo i tak nie odpuszcze ! :)

uwaga uwaga : ciuszki 12-18-24 m-ce definitywnie posprzatane w bakach i gotowe do schowania na najblizszy prawie rok, poltora roku :)

reklama
Witam:-D Jestem tu nowa mam nadzieję, że mnie przyjmiecie:-) Od ponad roku staram się z moim P o dzidzie, ale niestety nam to nie wychodzi. Jestem na początku badań dlaczego nie ma efektu:-(. Jesteśmy po badaniu nasienia, USG dopochwowe ale wszystko ok. Teraz biorę globulki dopochwowe a jak wybiorę idę na badanie czystości pochwy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry