reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Asionku hello :-) No to super, że takie pozytywne emocje u Ciebie! Oby tak dalej! A za masaż szyjki chyba podziękuję hehe, bo się troszkę naczytałam o tym bólu, a w związku z tym, że Maciuś chory i marudny to chyba jednak mi się aż tak nie spieszy - zobaczymy co rano powiem :-) A Ty pisz nam dużo o swoich przeżyciach, bo ciekawa jestem jak będą kolejne dni wyglądały u Was! :-)

asionek : hej :)
super relacje - fajnie tak poczytac pozytywy o porodzie, bo mi sie na moj za bardzo isc nie chce ;) i najchetniej znalazlabym jakis sposob zeby urodzic w sekunde i bez obrazen, po prostu jakos male za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki wyjac z wewnatrz na zewnatrz :)

Oliwka hej :)

Maja zdrowka dla Maciusia !!!
sam masaz boli , ale nie jakos koszmarnie da sie pzezyc :)

¨Pysia no dziewnie bez brzucha , juz mi go bakuje hehe , a tak narzekalam :)))

Jos dobrze bedzie , na szczescie tutaj nie robia lachy ze znieczuleniem wiec pewnie i twoj porod bedzie lajcik :) czego ci zycze i kazdej z dziewczyn na BB !! :))

kurcze maly spi jak zabity , a mi z yckow juz cieknie :/ trzeba jakos obudzic dziuvbasa , ale chetny nie jest :)

Dzień dobry w ten szary, deszczowy poranek ... :) :) :)

lili minęłyśmy się kurka no ;))))) i jak dziś Twoje nastawienie na urodzenie maluszka..?? Do końca tygodnia będziemy mieć małą żabuńkę..?? :rofl2:

carola ooj.. to z oliwką takie coś..? Żeby szybko minęły te bóle :) RODK nieprzyjemne i dziwne doświadczenie, ale nie dziwi mnie to, przeszłam sama wielokrotnie..

asionku - synek jest cudny :))))))))))))))))))))) JESZCZE RAZ GRATULUJĘ :-):-):-) No i że poród taki fantastyczny.. niesamowite.. !! A martwiłaś się jak to będzie.. dałaś radę :tak:

Bogusiu uśmiechnij się :-):sorry::rolleyes2:

Hehe Oliwka - najładniejsze zdjęcie wybrałam po prostu - a dziś sesja, bo się do lekarza uszykowałam hehe :-) Ale ślicznie dziękuję za miłe słowa!

No to lecę!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry