reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczynki ;-)
Ja dzisiaj z pracy piszę, więc pewnie więcej będę w krzakach siedzieć... Ale pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dnia.
Lil powodzenia na wizycie.. A zdjęcie bardzo ładne:-)

reklama
czesc kochane ...
co u was?
lil powodzenia na wizycie.sliczna jestes i nie czaruj ze zdjecie dobre
kocurku twoje posty napelniaja mnie nadzieja ze moze i u mnie drugie dziecko bedzie ostoja spokoju i pozwoli nacieszyc sie wczesnym macierzynstwem
asionek witaj...i widzisz nie ma co wierzyc we francusjkie daty porodu...a ty obstawialas na 20..
karola oby Oliwce szybko przeszlo. jak sie dzis czuje?
ajas witaj. tobie rowniez milego dnia
jos no mi sie wydaje ze Iwa ma normalna nozke .. teraz nosi buciki z 14 cm wkladka ale tak sobie licze ze jak bedzie taka sroga zima jak w zeszlym roku i bedzie nosic rajstopki i skarpetki to 15 cm bedzie akurat. czyli w polskiej numeracji to albo rozmiar 24 albo 25.jak sie czujesz?

Cześć drużyno :sorry:

u nas dziś świeci słoneczko, ale strrrraszny ziąb :szok: czytam wszystko, czytam sumiennie, ale nie mam sumienia Wam tu smędzić, więc piszę tylko, że u nas wszystko dobrze, Sir Remigiusz rośnie jak na drożdżach, strrraszna z niego GŁOOOODOOOMORRRA, chyba po mamusi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak się uda to wkleję później zdjęcie mojej mordeczki :tak:

LILU dzięki za ten uśmiech z fotki, polepszył mi humor ;-)

KOCUREK zasługujesz na order :-D i całą masę buziaków dla Ciebie i Oleńki :sorry: aaaaaa i mam coś dla Ciebie fanki kawusi :-p

hejka

carola : jaki program??? nie mam polskiej tv :(

lil : jakas ty ladna... i zgrabna :) brzucholek maly super! tylko cois mi nie pasuje... mowilas ze zmeczona jestes a jakos zmeczenia po twojej twarzy nie widac!!!!! :) to ja juz sie nie odwaze wkleic zeby mojej twarzy zombiego przez najblizszych 6 m-cy... albo i wiecej :/
synus slodki :)))))))))))))))))))))))) przytulanka mala :)
aha napisz jeszcze ile TY MASZ LAT!? wygladasz bardzo mlodo!

wiolka : dziekuje w miare, ciagne jakos nocki w 4-6 epizodach ... odwrotu juz nie ma. a co do stopek to moz emoj poldke ma szerokie a krotkie???:eek: Hmmm... On teraz nosi 25 a na zime zaloze 26
a ty jak sie czujesz? co porabiacie dzis z iwcia ???

Ja ide segregowac ciuchy malego, wyjac z bakow te 0-12 m-cy i pochowac juz gdzies nizej, a wloze na gore 18-24 m-ce bo sie dopiero w II kolejnosci przydadza :)
nastawiam sie jednak na kolorsytyke chlopieca :)

maly z dizadkiem w parku ide korzystac i robic w spokoju.
zajrze pozniej, pa!

Just : dawaj fotki!
asionek : ty tez bys swojego chlopczyka pieknego wiecej nam pokazala :))))) bo tych kilka zdjec na Fb juz znam na pamiec :)

boogie... MMMmmmniaaaMM ..!!! :rolleyes2: Nosszzz wszystkie bym na jednym posiedzeniu normalnie wychłeptała :-p ja taki kawoholik na głodzie hahaha :-D:-D

jos hej..!! Segregowanie wszelkich ciuchaczków, tudzież kosmetyków, to strasznie fajne zajęcie :-D Miłego !!

wiolu na pewno dzidziuś nr2 będzie taki dobry i nie da mamusi popalić :tak::-)

just fajnie ze jestes... pisz czesciej...wygadaj sie nam to bedzie ci lzej a my chetnie pocieszymy, przytulimy i ucalujemy...a na zdjecia to ja tez czekam

jos kurcze jak patrze na twoj suwaczek to strasznie pedzi... pmietam jak mi pisalam na Priv ze chyba sie udalo i ...troche szczegolow:-p.a tu prosze za 5 tyg mozesz spokojnie rodzic...
wspolczuje ci tego lekkiego snu ...ja jak juz zasne to ciezko mnie obudzic , chociaz ostatnio juz zaczynam miec godzinne przerwy w spaniu.

a u mnie ok . jazde mam dopiero w sobote, juz 1/3 h wyjezdzonych.
u nas wszyscy chorzy dookola a my jakos sie trzymamy.
mdlosci nadal mam , spac mi sie cigle chce i lenia mam strasznego...ale ogolnie nie jest zle

reklama
Cześć dziewczyny :))))

A propos gromadki.. nie widziałam ostatnio sergi.... ???

Mała niebardzoCzarna właśnie władowana do wózeczka i udaje, że śpi ;))))) kręci się i mruczy... :))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry