reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia - wkręcam się jak kornik w drzewo :-D już nawet miałam zachciewajkę na zalewajkę hahahaaaaaa Napisz kiedy testujesz ;-)

reklama
PYSIA- no mam bo ja mam fiola na punkcie kwiatów:))

MADE - kurka tego nie wiem czy zawsze spada wiem,jak jest przy ciąży...choć teraz jak mierzylam tempke to tez mi spadlo ,ale na 1 dzień i potem do gory...
nie ma bata-trzeba czekać :)

ide podlewać na górę.

MADE nie spieszno mi do testowania. bede czekac do @ najdluzej jak sie da. czas na kawe. a do kawy cukierki z choinki heh

no i klops. sprawdzilam wykresy nieciazowe i tez sa spadki. czyli nie ma co pod tym katem patrzec ;/
chyba, ze sie bardzod obrze zna swoje wykresy i jak zawsze bylo bez spadku a nagle ze spadkiem, to moze wowczas o czyms swiadczy.

pysia - Ty jeszcze masz choinke? :szok:

wkleję wkleję :-) z tej fotki to najlepiej widać z odległości około metra :-D
ale robiłam jak pisałam-już 4 testy-i nawet ten z wieczora jest "podwójny"
a laseczki co do testowanka-nie testujcie przed @ - bo tylko psuje humor jak widać I :-(
ja ze swojej strony-trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& baaaaaaaaaaardzo mocno-bo sama też czekałam na tę chwilę dość długo-i wiem że można do łepka dostać :-(

ja już choinkę rozebrałam, remont mamy, to by się tylko kurzyła. A jeszcze dzisiaj mam księdza... zlinczujecie mnie, ale zastanawiam się czy w takich warunkach to go w ogóle przyjmować, nawet nie ma gdzie tyłka posadzić..... hmmm

Pysia - no ja też czekam maksymalnie, wcześniej nie robię, bo z moim synkiem tak miałam, że zatestowałąm w dniu @ i wynik był negatywny, dopiero cztery dni później wyszły II !

ja mam kumpele, ktorej pozytywny wyszedl dopiero w 6tyg a i tak krecha byla super blada :)

hej drogie staraczki- u was też dzisiaj słoneczko?:-)

jeju jak ja Wam zazdroszczę tych staranek... nie zrozumcie mnie źle proszę- po prostu kiedy staraliśmy się ostatnio o tą fasolkę to po pewnym czasie straciłam frajdę ze staranek, a od kiedy jestem w ciąży moje libido gdzieś się schowało i nie chce do mnie wrócić:-(. w ciąży z synkiem było zupełnie inaczej, a teraz nawet nie umiem się nakręcić i nie czuję już tego samego uff... mój mąż mówi że nic się takiego złego nie dzieje a mi jest przykro, bo czasami się czuję że moje ciało należy do kogoś innego i zachowuję się zupełnie inaczej. może ktoś będzie potrafił mnie zrozumieć...
obstawiam że będe mieć córkę bo mam dużo kobiecych hormonów i humorków (tak jakby podwójnie);-).

pozdrawiam i życzę dużo przyjemności....

reklama
pok - dzięki, że zajrzałaś do tych wykresów, bo jakoś mi to spokoju nie dawało )))

paulina - a ja Ci zazdroszczę spadku Libido :-D
Zdrowia życzę !

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry