reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE dokladnie. a po drugie wole rozczarowanie jak @ przyjdzie niz jak wczesniej ujrze jedna kreche testowa. wiem ze nie udalo sie ale czekam. ciaza jak jest to podwyzszona tempka? a u mnie niska.

reklama
pysia - a jaką masz przed owulacją ? a jaką teraz ?
A w ogóle, to Tobie się należy! za tą determinację codzienną :-D

Pszczółka - dziękuję bardzo )))) ja za Ciebie też !!

Ostatnia edycja:
Pierwsz godzina zajęć za mną - byle do 15:15 :)

Wiosna na dworze!!!! Ptaki śpiewają, słonko grzeje :-) Żyć nie umierać!!! :-D

Wpadnę na kolejnej przerwie !

PSZCZOLKA dzieki ale kciuki mozesz raczej puscic ;)
MADE ja nie z tych co mierza codziennie tempke ale moze byloby i warto. ja mam non stop niska jak pare razy naszlo mnie z rana. wiem ze to nie jest miarodajne bo wypadalo by codziennie no ale..

KOCUREK- myslalam ze masz ferie zimowe a Ty w pracy :)
PAULINA- wiem o czym piszesz ;/
życzę corki:)

AGATEK- czekamy na II krechy :)

a ja podlalam kwiaty u góry i od razu umylam 4 okna-slonko świeci ,ptaszki śpiewają-biore sie za okno od tarasu:)

pysia - jak nie mierzysz codziennie rano przed wstaniem to sie w ogole tempka nie sugeruj. niektore dziewczyny mierza tylko przez kilka ostatnich dni cyklu (ale z rana jak nauka przykazala) i patrza czy spada czy nie.

ja mam np rano ponizej 36,6 zawsze (na poczatku tego cyklu 36,2 i nizej) a jak w dzien mierze to nawet 37,5 :) wiec w dzien nic nie daje.

MADE co Ty! mam dziwne przeczucie, ze nie udalo sie
MAMA korzystaj ze slonca. u mnie wczoraj bylo jak na wiosne a dzis zimno i mroz z rana.

Kocurku - szkoda, że to nie piątek :-) pamiętam, ze masz najmniej lekcji, ale.... może nałapiesz słoneczka, czego Ci życzę ))))

pysia - ja dopiero w tym cyklu zaczęłam mierzyć, także nie jestem ekspertką i daleko mi do interpretacji, ale zawsze mogę liczyć na pok lub mammitę )))))) to moje Guru owulacyjne !!!!

reklama
Jestem kochane :-D zapisuje się do gangu:-p

Strasznie się denerwuje o 14.30 mam to spotkanie na uczelni w sparwie doktoratu trzymajcie kciuki.
Ide was poczytać

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry