reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
w dzień tempka jest wyższa bo caly czas cos robimy jestesmy w ruchu a ruch to cieplo a rano jest tempka po spoczyku...chyba ,ze ktoraś spi bardzo "aktywnie"-rzuca sie ,wierci itd to też moze być podwyższona..

ja okno tarasowe umylam ..zmykam odebrać Dominika.

EWULA- cześc kochana-zapisana do Gangu :))))&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie za rozmowe

MADE- dzieki :)

reklama
POK oj nie jestem az tak ciemna i wiem, ze mierzy sie przed podniesieniem tylka rano hi hi. chodzi tylko o to ze wlasnie nie mierze codziennie, a jak mnie najdzíe to mam niska
MADE @ tak za 9dni mysle gora wypada. zmienic suwaczek musze, bo to moj najkrotszy cykl 27dni a bym dala na 31. i jak przyjdzie malpa to moze i bym mierzyla.

pysia - to zmieniaj, bo mnie ręcę rozbolą od trzymania tych wszystkich kciuków :-p Ja jestem dobrej myśli ))))))

pysia - ja ani przez chwile nie podejrzewałam, że jesteś ciemna! :D co to, to nie! jest dokładnie tak jak mama mowi z ta tempka w ciagu dnia.
Mi sie wydawalo to budzenie na tempke (szczegolnie w weekend) strasznie upierdliwe ale M. kupil mi termometr, ktory zapamietuje mierzenie, wiec tylko wkladam do buzi pół śpiąc, czekam az zacznie pikac i odkladam a potem jak wstaje notuje jaka byla tempka. ja sie strasznie dlugo do mierzenia zbieralam, myslalam, ze same testy owu wystracza ale juz teraz po pierwszym cyklu widze, ze sie bardzo przydaje!

made - :zawstydzona/y: ja guru? :zawstydzona/y: bardzo mi miło! :) co do owu moze tak ale im blizej @ tym coraz gorszy ze mnie ekspert, choc juz nauczylam sie czesciowo olewac wszystkie dolegliwosci i sie ciazy doszukiwac.

ewula - zaciskam z calych sil! daj znac jak poszlo!

Kocurku a czego ty właściwie uczysz?

Mama ale z ciebie tytan pracy

Mademiselle ja też mierze pierwszy cykl i zapisuje na skarb mamy może później wzruce link ale
szczerze to nie jest on taki za bardzo czytelny ;-(

Wiolka zadroszcze tej nocy też bym tak chciała ;-)

Agatek czekamy na IIkrechy

Pysia trzeba wierzyć &&&&&&&&&&&&

EWULA kciukasy
MADE dobrej mysli jestes w mojej sprawie? ;D kobito nie mam jak teraz zmienic "po-suwaczka" bo kompa dalej ni ma ;D

I jeszcze jakie skromne..... :-p

Ja się teraz koleżanki pożegnam, idę z moimi dziećmi na dłuuuuugi spacer. Przyjemnego dnia, łapcie słońce!

pysia - w Twojej, w Twojej !!!!! kolejny miesiąc i Ty chłopa zajedziesz :-D musi się udać !

Dziewczyny później będę nadrabiać, bo tęskniłam przez weekend - ale teraz mam krótkie pytanie - w którym dc. najwcześniej robi się badanie krwi BETA HCG?

Lil wydaje mi się, że zaraz po nieprzyjściu spodziewanej @. Myśle, że jak poczekasz kilka dni od spodziewanego terminu to wynik będzie miarodajny. A masz powody, zeby robić??

reklama
lil - beta zaczyna sie produkowac od zagniezdzenia. zagniezdzenie jest miedzy 5 a 10 dniem po owu. no i trzeba poczekac az troche wzrosnie.
wplyw ma tez uroda kazdej z nas - niektorym beta rosnie szybko, innym wolniej. ale test z krwi juz chyba 10 dpo powinien cos powiedziec. jesli sie myle mama mnie poprawi :)

made - milego spaceru :)

ja sie zaraz biore za odkurzanie, szorowanie lazienki i w sam raz o 13 wypda mi przydzial na pralke i suszarke w kamienicy, wiec wrzuce pierwsze pranie i w koncu te dleikatnosci musze w wannie porobic. ale poki co zaczytuje sie w necie o zagniezdzeniiu :) jak znajde cos ciekawego dam znac

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry