reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czy ja też należe do Gangu??

Wiolka to jesteś lepsza niż ja. Ja potrafie obudzić męża góra 2 razy. I wtedy jest taki najfajniejszy. Jak jeszcze nie bardzo się dobudzi.

Jos zazdroszcze Ci emigracji. Wiem, że niektórzy mogą powiedzieć: nie znam to nie wiem jak to jest. Ale co ja mam mieszkając w takiej zapadłej dziurze jak Olsztyn? Żeby jeszcze jakieś inne większe miasto np Wrocław (uwielbiam to miasto) albo Gdańsk. Tu gdzie mieszkam nic się nie dzieje, nie ma rozwoju. Nawet głupiego koncertu nie ma, żeby wieczorem się rozerwać.

Ja też bym chciała wiosny. Ale gdyby śnieg spadł to też bym się nie obraziła. Najbardziej nie lubie zimy bez śniegu i mokrej szarej jesieni.

reklama
Cholercia, nie nadążam za Wami. Cały czas muszę z klientami załatwiać sprawy a inni dupy plaszczą i swoje prywaty załatwiają :wściekła/y:

pszczolka - mi sie ywdaje, ze zawsze tak jest w pracy, ze czesc sie leni a reszta zapierdziela za kilka osob. tez tak mialam w robocie.

Wiolka to zaszalalas w nocy
MAMA trzymam kciuki za ten cykl. planow na dzis brak jakos. na dniach chyba musze szkole odwiedzic ale to nie dzis
POK trzymam kciuki za dobre wyniki badania.

KROLOWA -pewnie,ze jestes w Gangu Olsena [FONT=&quot]
145.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
201.gif
[/FONT]
tylko Ty juz rano pisalaś a my tu z Pok wymieniamy te co sie jeszcze dzis nie udzielaly :)

krolowa wiem o czym piszesz bo ja z Pl tew z maista malego : 100 tys. ludkow i ciezko z rozrywkami

pok : dopisalam wiadomosc pod moim poprzednim postem, na poprzedniej stronie :)

PSZCZOLKA- nie daj sie kurka siwa- wal w biurko jak trzeba [FONT=&quot]
o050.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a037.gif
[/FONT]

PYSIA- czyli masz dzis dzień lenia??;-)

WIOLKA- starania,nie starania-dzialania byly ,jest nadzieja na fasolke-Ty masz 10 d.c. a ja dziś 8d.c i tez juz dzialam :tak:

reklama
pszczolka - M. jeszcze nie jest mezusiem. Slub w lipcu :)

jos - juz lece na poprzednia strone!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry