reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny, mam pytanie.... bo tak szukam informacji na temat implantacji zarodka, i w sumie dalej wiem tyle co wcześniej, a mianowicie, interesuje mnie czy takiemu zdarzeniu, jak owa implantacja, zawsze towarzyszy spadek temperatury ? Wiecie coś na ten temat ?

Cześć Pysia ! Kiedy testujesz ? ;-)

Ostatnia edycja:
mama - to troche Cie nie bedzie. 43 kwiaty to sporo roboty :)

jos - wyslalam Ci pw

made - jelsi tak jest to nadzieja mi wzrasta, bo dzis mi wlasnie spadlo :D hehe ale nie bede sie nakrecac. mysli skupione nad armia w laboratorium.

pok - ja mam jeszcze trzy dni na ewentualny spadek, bo z tego co się zdążyłam zorientować do implantacji dochodzi w 10 dniu po owulacji, dlatego sobie grzecznie czekam, pytam i.... mierzę :-D A za Ciebie trzymam kciuki !!! Który to Wasz cykl starań, jeśli można ?

Aha.... i kliknęłam w linka ;-) napisz co dostałaś ))))))))

Ostatnia edycja:
POK- no troche mi to zajmie,narazie podlalam 10..
MADE- JA mam wikresy z dziecmi jak zaszlam i po 7 dniach od owulki na 2 dni nieznacznie mi spadal tempka a potem do góry:))wiec &&&&&&&&&&&&&&&
POK- &&&&&&&&&&&&&&&& skoro też spadla :)

cykl 18... takze nadzieja coraz mniejsza. dzis oddalam probke spermy M. do badania i potem zobaczymy. Gin pwoiedzial, ze niezaleznie od wynikow zaleca nam IUI.

ja wedlug fertility friend jestem 5 dni po owu a wedlug moich obliczen 7 dni po owu.

jose - dzieki za gratki :)

mama - spadla bardzo neiznacznie z 36,51 wczoraj do 36,41 dzis. zobaczymy. nie nakrecam sie, tymbardziej, ze mierze temp pierwszy cykl i nie mam z czym porownac.

made - dzieki za klik! wpadla guava :) ale teraz trzech typkow mnie dopadlo i walki na 100% nie wygram, bo nie zdarzylam zmienic broni na palną i mam tylko siekiere :)

Ostatnia edycja:
mammita - a ta temperatura to zawsze spada ? Bo tego właśnie nie mogę znaleźć )))

pok - no to trzymam tym bardziej kciuki, moja siostra dwa lata się starała o córę, mając już 8 letniego syna ))) i.... udało się ! Pamiętam jak kiedyś wiozłam spermę męża mojej przyjaciółki do laboratorium, bo miałyśmy na to 2h :-D Złamałam wszystkie możliwe zakazy, ale się udało ))))))) chłopaki dotarły o czasie !

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry