Witam się i ja zakupy zrobione, rybka na obiad się już smaży ... a ja popijam kawunie ...
Jestem dupa blada,
temperatury znowu zapomniałam zmierzyc, jestem zamot jak cholera, kurdeeeee .... juz nawet nie mierze w tym cyklu, dzis zrobie koljny test, bo wczoraj tylko jedna krecha, co prawda dopiero mam 7d.c. ale jajniki mnie napiprz od wczoraj konkretnie -
lil może ten Castagnus tak działą, śluzu narazie lichuuuuutko ... ale u mnie zawzse licho ....
mama - @ a kysz !!!!!!!!!!!!!!!!!! Super, że siostra przyjeżdża, będziesz miałą małą odskocznię ... A siostra tez dzieciata ?
nikusia - tak mi przykro skarbie, wiem co czujesz .... ale pisałąś , że jeszcze nie przyszła .... do konca trzeba miec nadzieje ... wiem, wiem pisze Ci tak a sama jej nigdy do koca nie mam ... ale mimo wszystko &&&&&&&&&&&& i uwierz mi napewno się kiedys uda, ostatnio tak sobie myslałam, ze różni moi znajomi którzy długo a niektórzy bardzo długo się starlai w koncu zostali rodzicami, więc .... może warto tego się tzrymać .... i mimo wszystko mieć nadzieję ...
sol - całusek od e-cioci dla Emili !!!;-)
pysia - podoba mi się Twój optymizm