- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam!
Ja kupiłam test i jutro rano testuję. Dzisiaj jest 34 dzień cyklu, ale się nie nakręcam bo w ostatnim miesiącu miałam cykl 36 dniowy. Na razie nie zanosi się na @, bo żadnych objawów nie mam. Nawet ochoty na czekoladę co zawsze jest kilka dni przed @. W środę idę do gina, bo jakby nie wyszło to muszę z nim pogadać, bo w ostatnim miesiącu był na chorobowym i byłam u innego a tamten przepisał mi co innego.
Ja kupiłam test i jutro rano testuję. Dzisiaj jest 34 dzień cyklu, ale się nie nakręcam bo w ostatnim miesiącu miałam cykl 36 dniowy. Na razie nie zanosi się na @, bo żadnych objawów nie mam. Nawet ochoty na czekoladę co zawsze jest kilka dni przed @. W środę idę do gina, bo jakby nie wyszło to muszę z nim pogadać, bo w ostatnim miesiącu był na chorobowym i byłam u innego a tamten przepisał mi co innego.
S
Sol
Gość
mlodam - gratulacje
asmi21 - trzymam kciuki
Badylinka - :-)
Udało mi się gardło zaleczyć chwilowo - tylko ten katar jeszcze jakby poszedł w diabły to bym się cieszyła
Jutro rano do lekarza a wieczorem do gina na usg i założyć kartę
asmi21 - trzymam kciuki
Badylinka - :-)
Udało mi się gardło zaleczyć chwilowo - tylko ten katar jeszcze jakby poszedł w diabły to bym się cieszyła
Jutro rano do lekarza a wieczorem do gina na usg i założyć kartę
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Rozumiem)Agnieszka wizyta 1 lipca, ale usg nie bede robic, mam jakąś schize, moze to nie miało wtedy wpływu, ale... tak postanowiłam. A termin to byłby na koniec lutego
A mąż już wie?Jaka było reakcja męża?
Trzymam kciukasy za pozytywny testWitam!
mlodam
mama Oleńki
asmi ja juz posłałam, dla tych które chcą :-) powodzenia jutro.
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
asmi z rana będzie bardziej wiarygodny także radzę poczekać i zrobić ranoPowodzenia!!!
oj ,jakie tu miłe newsy
MŁODAM ŚCISKAM CIĘ MOCNO I BARDZO GRATULUJĘ)))).TERAZ BĘDZIE JUŻ DOBRZE!!!
wisienka hello!bierz L4 w środę i olej system.nie warto,dziś się przemęczyłaś i Cię brzusio boli;(.a jak myślisz co u mnie z @... wielkie g.....;(((((((
dj czarna z bety ciąża wyszła Ci jak nic,także cierpliwości)).
jadzia gratuluję
kama współczuję akcji z włosami
asmi wytrzymaj do jutra!
MŁODAM ŚCISKAM CIĘ MOCNO I BARDZO GRATULUJĘ)))).TERAZ BĘDZIE JUŻ DOBRZE!!!
wisienka hello!bierz L4 w środę i olej system.nie warto,dziś się przemęczyłaś i Cię brzusio boli;(.a jak myślisz co u mnie z @... wielkie g.....;(((((((
dj czarna z bety ciąża wyszła Ci jak nic,także cierpliwości)).
jadzia gratuluję
kama współczuję akcji z włosami
asmi wytrzymaj do jutra!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: