reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisienka kciukasy się przydały. my zostajemy w ten weckend co będzie, ale się jeszcze zgadamy :-D huraaa jak ja dawno nie grałam :tak:
Agnieszka wizyta 1 lipca, ale usg nie bede robic, mam jakąś schize, moze to nie miało wtedy wpływu, ale... tak postanowiłam. A termin to byłby na koniec lutego :)

Ostatnia edycja:
reklama
badylinka- MYSLE ZE MOZESZ TYLKO WTEDY MUSISZ MIEC MNIEJSZA BLACHE BO JAK DASZ NA duza to wyjdzie plasssski-a tego nie chcemy:no: a ten ser to musi byc taki 3 razy zmielony -nie zwykly twarog bo beda grodki-ja kupuje ten z Jana-10 zl kosztuje a caly sernik jakies 25-zalezy od cen wiadomo;-)
ja mam 0.5kg bielucha, bieluch też jest fajny ale jeszcze zmielę i tak. No chyba że jednak zrobię ten Marsjański bo kusi mnie :> ja lubie takie mega słodkie rzeczy :)

mlodam - gratsy jeszcze raz!!!!!! a fluidy można posyłać i tak &&&&&&&&&&& i tak też ~~~~~~~~~~~~~~~ :)

mama - miłych jazd :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry