reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem znowu:-)
Bibinka a lekarz Ci nic nie da na wywolanie @??
Bo rozumiem ze jeszcze nie mialas okresu od poronienia??

Asmi trzymam mocno kciukasy, z samego ranca prosimy o wiesci;-)

Czarna fajny kolor, to fiolet jakis??

Mlodam jeszcze raz spokojnych przyszlych miesiecy;-)

to głęboki burgund kolorek bardzo ładnie wyszedł

reklama
Dziewczyny - ależ macie gadane. :p Przepraszam: pisane. ;) Nie da się tego nadrobić.

Młoda, DJ - gratuluję. :) I potwornie zazdroszczę, nie ukrywam.

Ja nadal czekam. Boję się, że dostanę @ i że trudno będzie mi się z tym pogodzić... Objawy chyba mam teraz mniej typowe, niż normalnie przed okresem, ale boję się, że sobie po prostu urojoną ciążę wmawiam. :/ Grr...! Na samą siebie. :/https://www.babyboom.pl/forum/members/marcepanek-76052.html

Witam Was ponownie!

Mlodam - gratulacje przyszła mamusiu!
:-):-):-):-) Ale się cieszę! :tak::tak::tak:
Czarna - jak tam beta? Nie mogę znaleźć w postach, tyle tego... ;-) Ale czytam gratulacje także dla Ciebie - czyli ciąża potwierdzona? :-):-)

Ostatnia edycja:
wysyłam wam dziewczynki fluidki [COLOR="red[B][/B]"]&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&[/COLOR]&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dziewczyny dzięki za pocieszenie, mam przeczucie ze wszystko będzie ok, dla pocieszenia zrobiłam jeszcze jeden test i piękne grube dwie krechy wyszły jutro wstawię zdjęcie bo jeszcze nie zrzuciłam na kompa.

Agatek ja kupiłam na allegro takie zwykłe paskowe i są spoko u mnie pokazały zbliżającą się owulke, ale niestety w tamtym miesiącu się nie udało, no ale pokazały że coś się dzieje, poza tym czytałam dużo pozytywnych opinii o tych testach z allegro jak się zastanawiałam nad ich kupnem.

DJ Czarna to widzę, że u ciebie to samo co u nie, ale będzie dobrze na pewno jesteśmy w ciąży i dzidziusie są zdrowe na następnej wizycie na pewno tak nam lekarze powiedzą, to co rodzimy w lutym? Zwariowany dzień ja nic nie załatwiłam mój m miał mieć rozmowę kwalifikacyjną ale też dziś nic nie załatwił jednak będzie miał za dwa dni.

Mlodam gratuluję!!!

jadzia to na pewno to co myślisz gratuluje!

asmi trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&.

Czarna super kolorek ja zawsze chciałam się pomalować na ciemno ale ja blondynka to nie dałabym rady z odrostami.

Zapomniałam dodać ze mam skierowanie na badania i jutro skocze zrobię, ale na jakie to nie wiem bo za chiny nie mogę doczytać

dziewczyny dzięki za pocieszenie, mam przeczucie ze wszystko będzie ok, dla pocieszenia zrobiłam jeszcze jeden test i piękne grube dwie krechy wyszły jutro wstawię zdjęcie bo jeszcze nie zrzuciłam na kompa.

Majusia, nie wiem, czy Ci już pogratulowałam, bo jakaś zakręcona jestem. Ale gratuluję!!! :-):-) Poproszę o fluidki, bo ja się własnie staram... ;-)
Mama - jak tam wieczór? Dzieci wykąpane? :-)
Asmi - trzymam mocno kciuki! ;-)
Mam nadzieje, że Wam wszystkim wieczór miło mija.
U mnie wg różnorakich kalendarzy szczyt owulacyjny mniej więcej, więc w dalszym ciągu starania pełną parą... :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
mary-beth
Fluidki dla ciebie
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Łap kochana

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry