dziewczyny dzięki za pocieszenie, mam przeczucie ze wszystko będzie ok, dla pocieszenia zrobiłam jeszcze jeden test i piękne grube dwie krechy wyszły jutro wstawię zdjęcie bo jeszcze nie zrzuciłam na kompa.
Agatek ja kupiłam na allegro takie zwykłe paskowe i są spoko u mnie pokazały zbliżającą się owulke, ale niestety w tamtym miesiącu się nie udało, no ale pokazały że coś się dzieje, poza tym czytałam dużo pozytywnych opinii o tych testach z allegro jak się zastanawiałam nad ich kupnem.
DJ Czarna to widzę, że u ciebie to samo co u nie, ale będzie dobrze na pewno jesteśmy w ciąży i dzidziusie są zdrowe na następnej wizycie na pewno tak nam lekarze powiedzą, to co rodzimy w lutym? Zwariowany dzień ja nic nie załatwiłam mój m miał mieć rozmowę kwalifikacyjną ale też dziś nic nie załatwił jednak będzie miał za dwa dni.
Mlodam gratuluję!!!
jadzia to na pewno to co myślisz gratuluje!
asmi trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&.
Czarna super kolorek ja zawsze chciałam się pomalować na ciemno ale ja blondynka to nie dałabym rady z odrostami.
Zapomniałam dodać ze mam skierowanie na badania i jutro skocze zrobię, ale na jakie to nie wiem bo za chiny nie mogę doczytać