reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
DSC00036.jpg
To mój nowy kolorek włosów
i jak wam sie podoba mój kolorek

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!

Ja kupiłam test i jutro rano testuję. Dzisiaj jest 34 dzień cyklu, ale się nie nakręcam bo w ostatnim miesiącu miałam cykl 36 dniowy. Na razie nie zanosi się na @, bo żadnych objawów nie mam. Nawet ochoty na czekoladę co zawsze jest kilka dni przed @. W środę idę do gina, bo jakby nie wyszło to muszę z nim pogadać, bo w ostatnim miesiącu był na chorobowym i byłam u innego a tamten przepisał mi co innego.

mlodam - gratulacje :-D
asmi21 - trzymam kciuki :tak:
Badylinka - :-)

Udało mi się gardło zaleczyć chwilowo - tylko ten katar jeszcze jakby poszedł w diabły to bym się cieszyła :-p
Jutro rano do lekarza a wieczorem do gina na usg i założyć kartę :tak:

Nie dziękuję, żeby nie zapeszać.

Również proszę o ciążowe fluidki :-)

Ostatnia edycja:
Agnieszka wizyta 1 lipca, ale usg nie bede robic, mam jakąś schize, moze to nie miało wtedy wpływu, ale... tak postanowiłam. A termin to byłby na koniec lutego :)
Rozumiem)
A mąż już wie?Jaka było reakcja męża?
Witam!

Ja kupiłam test i jutro rano testuję. Dzisiaj jest 34 dzień cyklu, ale się nie nakręcam bo w ostatnim miesiącu miałam cykl 36 dniowy. Na razie nie zanosi się na @, bo żadnych objawów nie mam. Nawet ochoty na czekoladę co zawsze jest kilka dni przed @. W środę idę do gina, bo jakby nie wyszło to muszę z nim pogadać, bo w ostatnim miesiącu był na chorobowym i byłam u innego a tamten przepisał mi co innego.
Trzymam kciukasy za pozytywny test:)

Nie dziękuję. Korci mnie żeby już zrobić choć wiem, że najlepiej rano. Muszę wytrzymać.

oj ,jakie tu miłe newsy;)
MŁODAM ŚCISKAM CIĘ MOCNO I BARDZO GRATULUJĘ;))))).TERAZ BĘDZIE JUŻ DOBRZE!!!
wisienka hello!bierz L4 w środę i olej system.nie warto,dziś się przemęczyłaś i Cię brzusio boli;(.a jak myślisz co u mnie z @... wielkie g.....;(((((((

dj czarna z bety ciąża wyszła Ci jak nic;),także cierpliwości;))).
jadzia gratuluję;)
kama współczuję akcji z włosami
asmi wytrzymaj do jutra!

reklama
Poczekam do jutra i zaraz jak się obudzę zrobię. Tylko coś mnie pod brzuchem zaczyna boleć i boję się że jutro już nie będzie potrzeby robić testu. Denerwuję się okropnie. Najchętniej to już bym poszła spać:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry