reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Próbuje wstawić ale nie bardzo wiem jak, a zdjęcie kiepskie nie wiem czy coś będzie widać tescior.jpg.

Maja tam chyba jest coś bladego, ale po jakim czasie się to pojawiło? ... nie wolno patrzeć na test później niz te pierwsze minuty bo on późnej nie jest wiarygodny

Po minucie od zrobienia położyłam bo pojawiła się tylko ta testowa i myślałam ze nie będzie, napisałam posta i znowu zerknęłam bo nie mogłam wytrzymać no i po jakichś trzech minutach od zrobienia pojawiła się ta druga, na zdjęciu prawie wcale nie widać, ale na żywo jest mocniejsza, chyba jurto powtórzę z rannego.

Po minucie od zrobienia położyłam bo pojawiła się tylko ta testowa i myślałam ze nie będzie, napisałam posta i znowu zerknęłam bo nie mogłam wytrzymać no i po jakichś trzech minutach od zrobienia pojawiła się ta druga, na zdjęciu prawie wcale nie widać, ale na żywo jest mocniejsza, chyba jurto powtórzę z rannego.

Maja jutro z porannego moczu, albo na betę i wsio będzie jasne :tak: Zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

powróciłam
Maju zrób test jutro rano będziesz wtedy wiedziała co i jak :-)

Lor co tam z rozmową???

Motylku dj czrna Monia witajcie :*

Ostatnia edycja:
pójdę może jutro na betke ciekawe czy u nas robią no i zależy za ile bo jak bardzo drogo to poczekam do 27 na wizytę.

reklama
Maja popieram dziewczyny - jutro z porannego zrób! Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&

Lor właśnei jak tam rozmowy???

Cześc Iwonka:) Ja juz od rana z Wami tylko wiesz popracować czasem trzeba i tak z przerwami piszę:))

Wiecie co mam dziś 30 d.c. i 10 wyższej tempki, jeszcze ze 4-5 i się wyjaśni czy @ się spóźni... i jakoś tak juz zaczynam myśleć... Boli mnie brzuch i piersi, chce mi się spać i mi niedobrze... Kurcze gdyby tak można było przespać ten moment... Najgorsze jest to czekanie i niepewność...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry