reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czesc
Co u was dziewczyny?
Ja mam chwile czasu zeby sobie siasc przy komputerze.Obiad zrobiony i posprzatane wiec mam spokuj.Dzisiaj bylam na spotkaniu informacyjnym w przedszkolu i powiem wam ze troche sie podlamalam.Mialam nadzieje ze synek bedzie chodzil na poranne godziny a niestety moze tylko na popoludniowe i tylko 3 dni w tygodniu a nie 5:-( Teraz sie zastanawiam gdzie go wyslac,bo ma miejsce w innym gdzie sa poranne godz. i 5 dni w tygodniu.Tylko ze musze dojezdzac autobusem i nie jest to katolickie:-( Juz sama nie wiem co robic.Przyjdzie mezus z pracu to wtedy moze zdecydujemy:sorry:

Maja-Powtorz sobie test z porannego moczu a jak nadal nie bedziesz pewne to najlepiej isc bete zrobic:tak:

Dziewczyny mozna robic testy przed spodziewana @ ja mam dostac 25 ale zastanawiam sie czy zrobic wczesniej dzien lub 2 bo mnie dobija to czekanie:-(
Powiem wam jednak ze narazie zadnych objawow ciazowych nie mam.Chociarz juz od jakiegos tygodnia nie pale:-p bo mi nie smakuja papierosy,a;e tu jest przynajmniej duzy plus bo i tak mialam zamiar rzucic zeby fasolki nie truc.Poza tym normalnie tydzien przed @ mialam cala twarz obsypana a jak narazie gladziutka:-)

Monia-Trzymam kciuki zeby @ nie przylazla:tak:

Kama zależy od czułości testu i od tego kiedy było zapłodnienie
ja tez zawsze na miesiączkę miałam pryszcze a tu dopiero 14 dzień a mi wyskakuje jeden po drugim więc odwrotna sytuacja do Twojej :-) ale moje cykle po prostu zwariowały i tyle

Ja u ciebie na teście widzę dwie krechy to dlaczego myślisz że nie jesteś w ciąży? w końcu to już 48 dc. Może owulka ci się przestawiła i krecha blada bo to dopiero początek.

no a ja dzisiaj robiłam kolejny test i wyszła jedna krecha:(
chyba zaraz pojade do szpitala położniczego do ginekologa i sie wszystko okaze

reklama
dzięki dziewczynki:)
Ale to nie takie proste u mnie... Mam tylko jeden jajowód i owulka wg monitoringu byla po przeciwnej stronie... Więc marne szanse... Może to po clo taki dziwny cykl....

DJ właśnei czy Ty robiłaś bete czy cos??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry