reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
właśnie zatestowałam i nic tam nie widać:-(, tzn 1 krecha jest gruba czerwona jak złoto tylko tej potrzebnej brak

reklama
biorę co dajecie :-D.... ino nie brzuszek, bo ja w brew pozorom mam niezlą fałde na brzuchu, też zrsztą po ciąży została :rofl2:.... generalnie do bani, kiedys nie ukrywam miałam fajne ciałko, a po ciąży wszystko się zmieniło :no:

ake mi sie chce spać [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k025.gif
[/FONT]

naprawde oddam ci moje jak chcesz

Ewelinka to ja ci dam kawałek mojech brzuszka chcesz??? Możesz sobie wykorzystać na pogrubienie czego tylko zechcesz:))

Chcieć :-D:-D:-D:-D cyca se dorobię...jak byłam nastolatka to chowałam ramiona do środka, bo wstydziłam się, że "tam nic nie mam" :zawstydzona/y:ech...za duże źle....za małe też źle...;-)

dziewczyny chyba jednak jest, boje się spojrzeć na testa.

DJ Czarna a może za wcześnie testowałaś?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Majusia co chyba jednak jest??? druga kreska??
A i nie pisz posta pod postem bo nie można:sorry:;-) Musisz edytować:tak:

Masz jak wrzucić zdjecie to byśmy oceniły:)

aha dzięki za informacje, próbuje zrobić zdjęcie, zobaczę czy cos wyszło bo aparat w telefonie mam kiepski, z tego wszystkiego to zamiast telefon do kabla to chciałam test do kabla od telefonu podłączyc :-).

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry