reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
13 miałam dostac @ a 9 zrobiłam pre test i pojawiła się blada kreseczka na Quixxie było tak samo a na dwóch kolejnych już nawet cienia nie było wiec w tym cyklu penie nic z tego.
no nie wiem ja mialam w dzien @ zrobilam test i mialam blade kreski na tescie 3 testy takie same 15 maja do 21 maja zacza mnie bolec strasznie brzuch wymioty wszystko mi sie dzialo wiec biegiem na pogotowie noi okazalo sie ze stracilam fasoleczke,,,,:szok:

reklama
Witam was dzieczynki
Mam wcześniejsza wizyte u ginekologa w poniedziałek jade i sie wszystkiego dowiem co i jak mam nadzieje że wszystko bedzie oki dziewczyny a czy jak miałam ostatnia miesiączke 7maja czy moge sobie obliczyc dni płodne i owulacje czy nie wyjdzie czy dopiero po @ takie rzeczy mozna obliczyć?
Dziewczyny doradźcie mi

Ostatnia edycja:
no nie wiem ja mialam w dzien @ zrobilam test i mialam blade kreski na tescie 3 testy takie same 15 maja do 21 maja zacza mnie bolec strasznie brzuch wymioty wszystko mi sie dzialo wiec biegiem na pogotowie noi okazalo sie ze stracilam fasoleczke,,,,:szok:

pani doktor :sa miesiace tez bez owulacji zdazaja sie,,albo poprostu nie sa dobre testy!!!!!albo sie ukrywa albo juz jej nie ma spontanicznie poszlo zdaza sie!!!

Jestem juz :) .... teraz tylko juz pozostało mi czekać na wieści po rozmowach :/

Marylka,Bunia - oddajcie mi trochę waszego cyca!;-):-D... ja to mam zwisy jak uszy jajnika, skutek karmienia piersią;/ ... kolejny mój kompleks

Jestem juz :) .... teraz tylko juz pozostało mi czekać na wieści po rozmowach :/

Marylka,Bunia - oddajcie mi trochę waszego cyca!;-):-D... ja to mam zwisy jak uszy jajnika, skutek karmienia piersią;/ ... kolejny mój kompleks
ja ci moge oddać bo mam 95D heh troszeczke za duże

biorę co dajecie :-D.... ino nie brzuszek, bo ja w brew pozorom mam niezlą fałde na brzuchu, też zrsztą po ciąży została :rofl2:.... generalnie do bani, kiedys nie ukrywam miałam fajne ciałko, a po ciąży wszystko się zmieniło :no:

ake mi sie chce spać [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k025.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
biorę co dajecie :-D.... ino nie brzuszek, bo ja w brew pozorom mam niezlą fałde na brzuchu, też zrsztą po ciąży została :rofl2:.... generalnie do bani, kiedys nie ukrywam miałam fajne ciałko, a po ciąży wszystko się zmieniło :no:

Kochana, patrząc na Twoją fotkę w sygnaturze to nadal masz fajne ciałko, nie doszukuj się, nie jedna chciałaby mieć Twoja figurkę...:tak::tak:

Ja z chęcią przyjmę troche tłuszczyku, bom za chuda...:zawstydzona/y:

ja przed ciąża też bardzo nie narzekałam na ciało a po ciąży opona na brzuchu została,że ho ho ale jest jeden plus jak będę pływać to przynajmniej nie utonę bo opona będzie mnie unosić na wodzie:-), no i trochę cycków mi zostało skromne 36/80 ale większe niż miałam przed

reklama
Ewelinka to ja ci dam kawałek mojech brzuszka chcesz??? Możesz sobie wykorzystać na pogrubienie czego tylko zechcesz:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry