reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
13 miałam dostac @ a 9 zrobiłam pre test i pojawiła się blada kreseczka na Quixxie było tak samo a na dwóch kolejnych już nawet cienia nie było wiec w tym cyklu penie nic z tego.
no nie wiem ja mialam w dzien @ zrobilam test i mialam blade kreski na tescie 3 testy takie same 15 maja do 21 maja zacza mnie bolec strasznie brzuch wymioty wszystko mi sie dzialo wiec biegiem na pogotowie noi okazalo sie ze stracilam fasoleczke,,,,:szok:

reklama
Witam was dzieczynki
Mam wcześniejsza wizyte u ginekologa w poniedziałek jade i sie wszystkiego dowiem co i jak mam nadzieje że wszystko bedzie oki dziewczyny a czy jak miałam ostatnia miesiączke 7maja czy moge sobie obliczyc dni płodne i owulacje czy nie wyjdzie czy dopiero po @ takie rzeczy mozna obliczyć?
Dziewczyny doradźcie mi

Ostatnia edycja:
no nie wiem ja mialam w dzien @ zrobilam test i mialam blade kreski na tescie 3 testy takie same 15 maja do 21 maja zacza mnie bolec strasznie brzuch wymioty wszystko mi sie dzialo wiec biegiem na pogotowie noi okazalo sie ze stracilam fasoleczke,,,,:szok:

pani doktor :sa miesiace tez bez owulacji zdazaja sie,,albo poprostu nie sa dobre testy!!!!!albo sie ukrywa albo juz jej nie ma spontanicznie poszlo zdaza sie!!!

Jestem juz :) .... teraz tylko juz pozostało mi czekać na wieści po rozmowach :/

Marylka,Bunia - oddajcie mi trochę waszego cyca!;-):-D... ja to mam zwisy jak uszy jajnika, skutek karmienia piersią;/ ... kolejny mój kompleks

Jestem juz :) .... teraz tylko juz pozostało mi czekać na wieści po rozmowach :/

Marylka,Bunia - oddajcie mi trochę waszego cyca!;-):-D... ja to mam zwisy jak uszy jajnika, skutek karmienia piersią;/ ... kolejny mój kompleks
ja ci moge oddać bo mam 95D heh troszeczke za duże

biorę co dajecie :-D.... ino nie brzuszek, bo ja w brew pozorom mam niezlą fałde na brzuchu, też zrsztą po ciąży została :rofl2:.... generalnie do bani, kiedys nie ukrywam miałam fajne ciałko, a po ciąży wszystko się zmieniło :no:

ake mi sie chce spać [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k025.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
biorę co dajecie :-D.... ino nie brzuszek, bo ja w brew pozorom mam niezlą fałde na brzuchu, też zrsztą po ciąży została :rofl2:.... generalnie do bani, kiedys nie ukrywam miałam fajne ciałko, a po ciąży wszystko się zmieniło :no:

Kochana, patrząc na Twoją fotkę w sygnaturze to nadal masz fajne ciałko, nie doszukuj się, nie jedna chciałaby mieć Twoja figurkę...:tak::tak:

Ja z chęcią przyjmę troche tłuszczyku, bom za chuda...:zawstydzona/y:

ja przed ciąża też bardzo nie narzekałam na ciało a po ciąży opona na brzuchu została,że ho ho ale jest jeden plus jak będę pływać to przynajmniej nie utonę bo opona będzie mnie unosić na wodzie:-), no i trochę cycków mi zostało skromne 36/80 ale większe niż miałam przed

reklama
Ewelinka to ja ci dam kawałek mojech brzuszka chcesz??? Możesz sobie wykorzystać na pogrubienie czego tylko zechcesz:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry