no nie wiem ja mialam w dzien @ zrobilam test i mialam blade kreski na tescie 3 testy takie same 15 maja do 21 maja zacza mnie bolec strasznie brzuch wymioty wszystko mi sie dzialo wiec biegiem na pogotowie noi okazalo sie ze stracilam fasoleczke,,,,13 miałam dostac @ a 9 zrobiłam pre test i pojawiła się blada kreseczka na Quixxie było tak samo a na dwóch kolejnych już nawet cienia nie było wiec w tym cyklu penie nic z tego.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
DJ_Czarna
Starania o skarb:*
Witam was dzieczynki
Mam wcześniejsza wizyte u ginekologa w poniedziałek jade i sie wszystkiego dowiem co i jak mam nadzieje że wszystko bedzie oki dziewczyny a czy jak miałam ostatnia miesiączke 7maja czy moge sobie obliczyc dni płodne i owulacje czy nie wyjdzie czy dopiero po @ takie rzeczy mozna obliczyć?
Dziewczyny doradźcie mi
Mam wcześniejsza wizyte u ginekologa w poniedziałek jade i sie wszystkiego dowiem co i jak mam nadzieje że wszystko bedzie oki dziewczyny a czy jak miałam ostatnia miesiączke 7maja czy moge sobie obliczyc dni płodne i owulacje czy nie wyjdzie czy dopiero po @ takie rzeczy mozna obliczyć?
Dziewczyny doradźcie mi
Ostatnia edycja:
no nie wiem ja mialam w dzien @ zrobilam test i mialam blade kreski na tescie 3 testy takie same 15 maja do 21 maja zacza mnie bolec strasznie brzuch wymioty wszystko mi sie dzialo wiec biegiem na pogotowie noi okazalo sie ze stracilam fasoleczke,,,,
pani doktor :sa miesiace tez bez owulacji zdazaja sie,,albo poprostu nie sa dobre testy!!!!!albo sie ukrywa albo juz jej nie ma spontanicznie poszlo zdaza sie!!!
-Lorelain-
Fanka BB :)
Jestem juz .... teraz tylko juz pozostało mi czekać na wieści po rozmowach :/
Marylka,Bunia - oddajcie mi trochę waszego cyca!;-)... ja to mam zwisy jak uszy jajnika, skutek karmienia piersią;/ ... kolejny mój kompleks
Marylka,Bunia - oddajcie mi trochę waszego cyca!;-)... ja to mam zwisy jak uszy jajnika, skutek karmienia piersią;/ ... kolejny mój kompleks
DJ_Czarna
Starania o skarb:*
ja ci moge oddać bo mam 95D heh troszeczke za dużeJestem juz .... teraz tylko juz pozostało mi czekać na wieści po rozmowach :/
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Jestem juz .... teraz tylko juz pozostało mi czekać na wieści po rozmowach :/
Bierz od Bunii, bo Marylka mnie oddaje
-Lorelain-
biorę co dajecie .... ino nie brzuszek, bo ja w brew pozorom mam niezlą fałde na brzuchu, też zrsztą po ciąży została .... generalnie do bani, kiedys nie ukrywam miałam fajne ciałko, a po ciąży wszystko się zmieniło
ake mi sie chce spać [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT]
ake mi sie chce spać [FONT="]
Ostatnia edycja:
ewelina28
Dum Spiro Spero...
biorę co dajecie .... ino nie brzuszek, bo ja w brew pozorom mam niezlą fałde na brzuchu, też zrsztą po ciąży została .... generalnie do bani, kiedys nie ukrywam miałam fajne ciałko, a po ciąży wszystko się zmieniło
Kochana, patrząc na Twoją fotkę w sygnaturze to nadal masz fajne ciałko, nie doszukuj się, nie jedna chciałaby mieć Twoja figurkę...
Ja z chęcią przyjmę troche tłuszczyku, bom za chuda...
majusia221
ja przed ciąża też bardzo nie narzekałam na ciało a po ciąży opona na brzuchu została,że ho ho ale jest jeden plus jak będę pływać to przynajmniej nie utonę bo opona będzie mnie unosić na wodzie:-), no i trochę cycków mi zostało skromne 36/80 ale większe niż miałam przed
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: