- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
prawde mowiac to byl 2 tydzien i organizm s am wyrzucil zadnych zabiegow tylko zastrzyk mi jakis zrobili i doktorka powiedziala zeby miesiac odpoczac od staranek,,noi lipiec tusz tusz,,wiec zaczynamy zaraz po@ na wizycie bylam wszystko ok,
To super! Najważniejsze, że obyło się bez zabiegu, bo po nim dłużej należy odczekać. A tak, lipiec tuż tuż...więc oby się udało!
Iwonka, miłego czytania-uczenia, co tam będziesz działać oraz cudnego dzionka życzę! ;-)
Majusia witaj
Zapraszamy tylko uprzedzam tempo straszne!!
Marylka Bunia dopisuje sie do Was 85D) Czasem fajnei ale jak mam kupic np bluzkę to tragedia bo talia wąska No ale mój męzus lubi więc nei narzekam Ale też sie zastanawiam jak to będzie w ciąży)
Palisssa a jaki zastrzyk dostałaś?
Marylka Bunia dopisuje sie do Was 85D) Czasem fajnei ale jak mam kupic np bluzkę to tragedia bo talia wąska No ale mój męzus lubi więc nei narzekam Ale też sie zastanawiam jak to będzie w ciąży)
36 dzień, z rozpędu tak jakos mi się tydzień napisało:-).
witaj rozgosc sie sa swietne dziewczyny na tym forum:-)
majusia221
Fanka BB :)
ewelina przed starankami miałam 30-34 dniowe, jak zaczęłam się starać to jeden miałam 39 dni, ale jak zaczęłam brac bromokorn to jeden miałam 30 dniowy, a w tym miesiącu trochę leki odpuściłam, bo parę razy grill mi się trafił no i czekam na @.
ewelina28
Dum Spiro Spero...
ewelina przed starankami miałam 30-34 dniowe, jak zaczęłam się starać to jeden miałam 39 dni, ale jak zaczęłam brac bromokorn to jeden miałam 30 dniowy, a w tym miesiącu trochę leki odpuściłam, bo parę razy grill mi się trafił no i czekam na @.
Rozumiem, ale mimo wszystko trza być czułym i oby @ nie przyszła ;-)
MONIA, witaj :-)
Eeeeeeeeeee....ja sie tak nie bawię...tu wszystkie "piersióweczki"? Tylko ja "tarka"....buuuuuuuu
prawde mowiac nie pamietam nazwy ale po nim mialam okres prawie 6 dniMajusia witaj
majusia221
pallissa trzymam za ciebie mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
13 miałam dostac @ a 9 zrobiłam pre test i pojawiła się blada kreseczka na Quixxie było tak samo a na dwóch kolejnych już nawet cienia nie było wiec w tym cyklu penie nic z tego.
13 miałam dostac @ a 9 zrobiłam pre test i pojawiła się blada kreseczka na Quixxie było tak samo a na dwóch kolejnych już nawet cienia nie było wiec w tym cyklu penie nic z tego.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
w sobote ma przyjsc @ 30 dzien mam,,,przewaznie 3 dni trwa to od wtorku 29 czerwca zaczynam staranka od nowa,,,trzymajcie kciuki dziewczyn i dziekuje z gory wszystkim to bedzie 4 cykl staranek, mi obojetne czy chlopczyk dziewczynka ...
reklama
majusia221
pallissa ja jak zaczynałam staranka to bardzo chciałam mieć chłopca bo dziewczynkę już mam a tera też mi wszystko jedno, oby tylko się udało.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: