reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
prawde mowiac to byl 2 tydzien i organizm s am wyrzucil zadnych zabiegow tylko zastrzyk mi jakis zrobili i doktorka powiedziala zeby miesiac odpoczac od staranek,,noi lipiec tusz tusz,,wiec zaczynamy zaraz po@ na wizycie bylam wszystko ok,

To super! Najważniejsze, że obyło się bez zabiegu, bo po nim dłużej należy odczekać. A tak, lipiec tuż tuż...więc oby się udało! :tak:

Iwonka, miłego czytania-uczenia, co tam będziesz działać oraz cudnego dzionka życzę! ;-)

Majusia witaj:)
Zapraszamy:) tylko uprzedzam tempo straszne!!

Marylka Bunia dopisuje sie do Was:) 85D:)) Czasem fajnei ale jak mam kupic np bluzkę to tragedia bo talia wąska:( No ale mój męzus lubi więc nei narzekam:) Ale też sie zastanawiam jak to będzie w ciąży:))

Palisssa a jaki zastrzyk dostałaś?

ewelina przed starankami miałam 30-34 dniowe, jak zaczęłam się starać to jeden miałam 39 dni, ale jak zaczęłam brac bromokorn to jeden miałam 30 dniowy, a w tym miesiącu trochę leki odpuściłam, bo parę razy grill mi się trafił no i czekam na @.

ewelina przed starankami miałam 30-34 dniowe, jak zaczęłam się starać to jeden miałam 39 dni, ale jak zaczęłam brac bromokorn to jeden miałam 30 dniowy, a w tym miesiącu trochę leki odpuściłam, bo parę razy grill mi się trafił no i czekam na @.

Rozumiem, ale mimo wszystko trza być czułym i oby @ nie przyszła ;-)

MONIA, witaj :-)

Eeeeeeeeeee....ja sie tak nie bawię...tu wszystkie "piersióweczki"? Tylko ja "tarka"....buuuuuuuu

Majusia witaj:)
Zapraszamy:) tylko uprzedzam tempo straszne!!

Marylka Bunia dopisuje sie do Was:) 85D:)) Czasem fajnei ale jak mam kupic np bluzkę to tragedia bo talia wąska:( No ale mój męzus lubi więc nei narzekam:) Ale też sie zastanawiam jak to będzie w ciąży:))

Palisssa a jaki zastrzyk dostałaś?
prawde mowiac nie pamietam nazwy ale po nim mialam okres prawie 6 dni

pallissa trzymam za ciebie mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

13 miałam dostac @ a 9 zrobiłam pre test i pojawiła się blada kreseczka na Quixxie było tak samo a na dwóch kolejnych już nawet cienia nie było wiec w tym cyklu penie nic z tego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
w sobote ma przyjsc @ 30 dzien mam,,,przewaznie 3 dni trwa to od wtorku 29 czerwca zaczynam staranka od nowa,,,trzymajcie kciuki dziewczyn i dziekuje z gory wszystkim to bedzie 4 cykl staranek, mi obojetne czy chlopczyk dziewczynka ...:tak:

reklama
pallissa ja jak zaczynałam staranka to bardzo chciałam mieć chłopca bo dziewczynkę już mam a tera też mi wszystko jedno, oby tylko się udało.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry