reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka ja mam to samo ze stanikami. już się oduczyłam kupować "na oko" bo się okazywało, że o duuużo za małe kupiłam. i też jestem w szoku, że mam takie melony (choć G nie narzeka)

a mi się tak nic dzisiaj nie chce, że szok. domek ogarnęłam, zgrałam sobie płytę z piosenkami Comy do auta. najchętniej to bym się kimnęła, ale ileż można spać?

@ mi się powoli kończy, od jutra clo- zobaczymy co to będzie w tym cyklu. teraz jadę równiutko z mamą
chyba sobie podziergam trochę

reklama
ewelinko - miałam na myśli zainteresowane (powiązane ze sprawą) - przepraszam za użycie ogólnika ale bardziej niewłaściwym było by chyba wymienianie po nickach :sorry: :-p Bo wtedy to już wogóle by tu wojna wybuchła :-D

Witaj, wiesz ja jak mam coś konkretnego do danej osoby to pisze do niej bezpośrednio i po sprawie, przynajmniej obchodzi sie bez zbędnych komentarzy, domyśleń i niedomówień...ale Ty rób jak uważasz, w końcu masz jakieś wytyczne, co do moderowania ;-):-)

Ewelinko no to molestuj ile tylko wytrzyma abyśmy razem rodziły w marcu :-) chyba że u mnie juz zwariowały całkowicie cykle i za chwile rzeczywiście dostane @ :confused2:

Wiesz mi w tym miesiącu też @ sie "pomyliła", bo dostałam w 19dc, mam nadzieję, że wróci do normy i to była tylko chwilowa niedyspozycja...Kochana, ja nie wiem czy na marca zdążę, bo najprawdopodobniej czeka mnie inseminacje, więc wiesz...ale jakby co razem drzemy jadaczki na porodówce :-D:-D:-D:-D

czesc mozna wiedziec ile ty juz sie starasz? ja tez ostatnio fasoleczke stracilam po 2 tygodniach co zostalam ciazy nnnoi teraz miesiac przerwy od staranek

Kochana, nasza walka trwa już od 2006r., to baaaaaaaardzo długa historia, ale nie tracimy wiary, uda nam się, czy to będzie dzięki bobosexom czy inseminacji! :-D;-)

A jeśli moge spytać, to w którym tg poroniłaś? Miałaś zabieg? No i najwazniejsze czy miałas już usg kontrolne po poronieniu?
Jak nie chcesz nie odp.

oj ja bym juz z 5 zrobila bo jestem strasznie niecierpliwa no ae ja to dopiero w lipcu poszaleje,czekam nadal na@ piekna co ma przyjsc w sobote niedziele:wściekła/y::wściekła/y:
no kurcze kobito jak ty sie czujesz i jak sie trzymasz??? bo coś sie spotkać nie możemy wcześniej pisałam ale Ciebie już nie było tulam mocno bardzo mocno i raz jeszcze napisze że tak mi bardz bardzo przykro że Ciebie to spotkało tak długo czekalaś ale jeszcze bedziesz tulać w ramionach suepr zdrowe dziecie i będzie cudnie a lipiec jusz tuż tusz :)

Palissa, witaj*:-)
Marylka, cześć, daj kawałek cyca, z chęcią przyjmę, bo u mnie to pieguski zaledwie...:zawstydzona/y:
a prosze ja mam 85D więc mam sie czym dzielić a najlepiej to bym Ci z brzucha oddała :):)

buniu no K też nie narzeka :)

Ewelinko i miałam się zapytac u mnie w przychodni nie wiedzą co to jest ten test jakie choroby on wykrywa?? i jest z krwi czy wymazu?? mówią że u nich może byc pod inną nazwą

a prosze ja mam 85D więc mam sie czym dzielić a najlepiej to bym Ci z brzucha oddała :):)
buniu no K też nie narzeka :)

Marylka, ależ ja Ci zazdorszczę cycków :zawstydzona/y: zawsze chciałam miec cyca, może nie mega cyca, ale żeby było chociaż czym łoko staremu podbić...a tu lipa...sterczące piegi :-D na szczęście P nie narzeka, ale wiadomo, chłop woli czuć co trzyma w ręku a nie porobić obtarcia, co nie? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

marylka ja też D
ewelina no- jak ja zasunę z prawego i z lewego to człowiek glebę zalicza

reklama
Ewelinko i miałam się zapytac u mnie w przychodni nie wiedzą co to jest ten test jakie choroby on wykrywa?? i jest z krwi czy wymazu?? mówią że u nich może byc pod inną nazwą

Już Ci kotus wsio piszę...
Test UroGin ja robiłam w gabinecie u mojej ginki, wygląda to jak zwykła cytologia, szybko pobiera, do próbki i wysyłka natychiastowa, na wynik czeka sie ok.7 dni. Test ten jest (o ile dobrze pamietam) na 9 różnych bakterii, ja płaciłam 250zł (moja ginka mi go sprowadziła). Jeżeli u ciebie go nie mają, to możesz zamówić przez net

UroGin - diagnostyka zakażeń: choroby układu płciowego, bezpłodność i jej przyczyny. Choroby narządów płciowych,

i pójść do gina żeby go wykonał :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry