reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
spadam dziergać
potem obiadek, a koło 16 przyjeżdżają znajomi z piesem. będzie bolesna wizyta bo koleżanka jest w ciąży- jakoś będę musiała przetrwać, może się zarażę

reklama
Ewelinko dziękuję :* u mnie jest tylko na jakieś trzy choroby test też się robi wymaz

Mi ginka tłumaczyła, że ten test jest o tyle dobry, że wykrywa nietypowe szczepy bakterii i dobrze go zrobić :tak: Czasem przy zwykłej cytologii "coś tam" wynajdują, ale te choroby które wykrywa urogin to nie, dlatego jest ważny, zwłaszcza po poronieniach :zawstydzona/y:
Za-Ma-Co :-D:-D:-D;-)

Marylka, ależ ja Ci zazdorszczę cycków :zawstydzona/y: zawsze chciałam miec cyca, może nie mega cyca, ale żeby było chociaż czym łoko staremu podbić...a tu lipa...sterczące piegi :-D na szczęście P nie narzeka, ale wiadomo, chłop woli czuć co trzyma w ręku a nie porobić obtarcia, co nie? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no ja tam w sumie nie narzekam tylko może czasem jak mi sie bluzki na cyckach nie dopinają , ale fakty przyfasolić mozna ja tylko sie boje jakie one będą w ciąży tak właśnie wyglądał mój mężuś jak wczoraj mierzyłam staniczek bo jeden wziełam biały a drugi jak nigdy u góry czarny a od połowy w dół panterka :) ale jest fajny i wyogdny - a to najwazniejsze bo ten ostatni co go tak lubiłam to ciut przyłamy jusz :( ja nie wiem co one mi takie urosły

bunia no to my cycate babki jestesmy :) no nie na darmo w podstawówce mówili na mnie big cyc :)

Cześć dziewczyny mogę się dopisać do was? ja staram się o dzidzie czwarty cykl, teraz 36 tydzień cyklu i @ brak, ale w poniedziałek robiłam test i negatywny wiec nadziei nie mam, chce tylko, żeby @ jak najszybciej przyszła.

36 dzień, z rozpędu tak jakos mi się tydzień napisało:-).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny mogę się dopisać do was? ja staram się o dzidzie czwarty cykl, teraz 36 tydzień cyklu i @ brak, ale w poniedziałek robiłam test i negatywny wiec nadziei nie mam, chce tylko, żeby @ jak najszybciej przyszła.

Witaj, jasne, że możesz. Rozgość sie i pisz kiedy chcesz :-)
Kochana, póki nie ma @, jest nadzieja, zatem jeżeli przez kolejne dni @ nie przyjdzie to powtórz teścik, albo mykaj na Betę (a jak długie masz cykle?):-)

reklama
Kochana, nasza walka trwa już od 2006r., to baaaaaaaardzo długa historia, ale nie tracimy wiary, uda nam się, czy to będzie dzięki bobosexom czy inseminacji! :-D;-)

A jeśli moge spytać, to w którym tg poroniłaś? Miałaś zabieg? No i najwazniejsze czy miałas już usg kontrolne po poronieniu?
Jak nie chcesz nie odp.
prawde mowiac to byl 2 tydzien i organizm s am wyrzucil zadnych zabiegow tylko zastrzyk mi jakis zrobili i doktorka powiedziala zeby miesiac odpoczac od staranek,,noi lipiec tusz tusz,,wiec zaczynamy zaraz po@ na wizycie bylam wszystko ok,

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry